17.3 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomePurmerendStationskat Brammetje weer thuis.

Stationskat Brammetje weer thuis.

Purmerend – Tien dagen lang leek stationskat Brammetje van de aardbodem verdwenen te zijn. Zijn baasje Anneke liep in de tussentijd alle tips na. Overal waar mensen dachten Brammetje gezien te hebben zocht ze naar hun geliefde huisdier. Zelfs de kermis in Zaandam werd aangedaan.

Dinsdag 18 april kwam Bram weer boven water. Iemand uit Hoorn zag Brammetje op station Weidevenne en dacht dat het zijn kat Moos was die drie jaar eerder verdwenen was. Vervolgens heeft hij Brammetje meegenomen. Via een anonieme tip en hulp van huisdieren-zoeksite Amivedi werd Bram opgespoord en weer herenigd met zijn baasje.

Brammetje werd eerder in Purmerend en omstreken bekend vanwege zijn voorliefde voor station Purmerend Weidevenne.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,942FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.3 ° C
18 °
16.7 °
73 %
3.6kmh
100 %
vr
16 °
za
17 °
zo
16 °
ma
19 °
di
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.