Purmerend

Stationskat Brammetje weer thuis.

Purmerend – Tien dagen lang leek stationskat Brammetje van de aardbodem verdwenen te zijn. Zijn baasje Anneke liep in de tussentijd alle tips na. Overal waar mensen dachten Brammetje gezien te hebben zocht ze naar hun geliefde huisdier. Zelfs de kermis in Zaandam werd aangedaan.

Dinsdag 18 april kwam Bram weer boven water. Iemand uit Hoorn zag Brammetje op station Weidevenne en dacht dat het zijn kat Moos was die drie jaar eerder verdwenen was. Vervolgens heeft hij Brammetje meegenomen. Via een anonieme tip en hulp van huisdieren-zoeksite Amivedi werd Bram opgespoord en weer herenigd met zijn baasje.

Brammetje werd eerder in Purmerend en omstreken bekend vanwege zijn voorliefde voor station Purmerend Weidevenne.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.