9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* ZuidoostbeemsterMannen stelen clubkas Ponyclub Zuidoostbeemster

Mannen stelen clubkas Ponyclub Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – Afgelopen woensdag op 22 november 2017 omstreeks 23:44 uur hebben twee mannen ingebroken bij de stichting Ponyclub Zuidoostbeemster aan het Zuiderpad. De twee mannen hebben de clubkas meegenomen. Dit schrijft de ponyclub op hun Facebookpagina.

De politie is reeds op de hoogte maar kan uw hulp gebruiken. Mocht u een of beide daders op de beelden te herkennen of in de omgeving iets verdachts hebben gezien, dan hoort de politie dat graag op de bekende telefoonnummers of gebruik het tipformulier op de website van de politie: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier.htmlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.