* Zuidoostbeemster112

Mannen stelen clubkas Ponyclub Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – Afgelopen woensdag op 22 november 2017 omstreeks 23:44 uur hebben twee mannen ingebroken bij de stichting Ponyclub Zuidoostbeemster aan het Zuiderpad. De twee mannen hebben de clubkas meegenomen. Dit schrijft de ponyclub op hun Facebookpagina.

De politie is reeds op de hoogte maar kan uw hulp gebruiken. Mocht u een of beide daders op de beelden te herkennen of in de omgeving iets verdachts hebben gezien, dan hoort de politie dat graag op de bekende telefoonnummers of gebruik het tipformulier op de website van de politie: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier.html


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.