* Zuidoostbeemster112

Mannen stelen clubkas Ponyclub Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – Afgelopen woensdag op 22 november 2017 omstreeks 23:44 uur hebben twee mannen ingebroken bij de stichting Ponyclub Zuidoostbeemster aan het Zuiderpad. De twee mannen hebben de clubkas meegenomen. Dit schrijft de ponyclub op hun Facebookpagina.

De politie is reeds op de hoogte maar kan uw hulp gebruiken. Mocht u een of beide daders op de beelden te herkennen of in de omgeving iets verdachts hebben gezien, dan hoort de politie dat graag op de bekende telefoonnummers of gebruik het tipformulier op de website van de politie: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier.html

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.