* Wat u schrijft

Zomeruitvoering Muziekschool Waterland

Purmerend – Koren en ensembles van Muziekschool Waterland sluiten het muziekseizoen af met een gevarieerd concert in De Taborkerk in Purmerend op vrijdag 6 juli. Het programma loopt uiteen van vrolijke liedjes gezongen door de jongste deelnemers, via klassieke muziek met jeugdig elan door Waterland Jeugdorkest en Classic Frogs, tot sfeervolle klanken van een blokfluit- en een harpensemble.

De jongste artiesten die op deze avond optreden zijn de kinderen van vier schoolkoren die onder leiding van twee dirigenten van Muziekschool Waterland een vrolijk repertoire hebben ingestudeerd. Zij treden voor de pauze op, net als een blokfluitensemble, bestaande uit volwassenen. Arpa Chiara is het harpensemble van Muziekschool Waterland. Het ensemble treedt deze avond op met zeven harpisten.

Voor en na de pauze treedt het koor Classic Frogs op. Dit koor heeft een lange staat van dienst. Het is een jeugdig koor dat iedere keer weer indruk maakt met een volwassen repertoire en een prachtige klank.

De avond wordt afgesloten door een optreden van Waterland Jeugdorkest. Dit dertigkoppige orkest heeft een gevarieerd repertoire. Klassieke muziek wordt afgewisseld door popsongs, film- en musicalmuziek. Het orkest heeft onlangs opgetreden in Breidablick in Middenbeemster en in het Archeon in Alphen aan de Rijn.

Kortom, de Zomeruitvoering van Muziekschool Waterland is een aanrader voor iedereen die fijn naar muziek wil luisteren en zeker ook voor wie zich misschien wel wil aansluiten bij één van deze fantastische ensembles of het koor Classic Frogs.

Het concert begint om 19.00 uur in De Taborkerk, Maasstraat 2 Purmerend. Entree bedraagt € 5,00, kinderen tot en met 12 jaar € 2,50.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.