4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* Wat u schrijftSpannende en gezellige kampavond op kinderparadijs

Spannende en gezellige kampavond op kinderparadijs

Purmerend – Die ene spannende avond, die elk jaar aan het einde van de zomervakantie plaats vindt en echt een feest is, voordat de scholen weer beginnen. Het is de kampavond van het kinderparadijs. Nog even dat camping gevoel met de mensen van Kinderparadijs als je warme familie.

Vrijdag 31 augustus is het weer zover! Van 17:00-19:00 uur wordt er gezamenlijk gegeten. Er staat een grote pan met een een maaltijd die je zelf op kunt warmen boven een vuurtje. Daarna lekker aan tafel zitten met die 39 andere kinderen, die tijdens dit eetfeestje aanwezig zijn. Aanmelden hiervoor kan door te bellen naar het kinderparadijs, tel:  0299-421073  of door op 1 van de andere dagen alvast je naam door te geven bij 1 van de begeleiders.

Er kunnen dus maximaal 40 kinderen mee-eten. Van 19:00-22:30 uur zijn er allerlei spelletjes, er komen dan ook kinderen die niet hebben meegegeten. Voor dit gedeelte hoef je je niet op te geven. Er is er een creatieve activiteit in samenwerking met Wherelant, er worden allerlei gekke spelletjes gedaan en er is een spannende wandeling door het bos. De avond eindigt met een groot kampvuur! Hierbij kun je lekker een marshmellow roosteren.

Ben jij er ook bij? Wij denken van wel! Het kinderparadijs is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen van 6 jaar en jonger kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Voor de veiligheid wordt gevraagd geen synthetische kleding te dragen en stevige dichte schoenen aan te trekken. Ook wordt bij inschrijving bij het luik aan het gebouwtje gevraagd om een telefoonnummer van thuis.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.