* Wat u schrijftPurmerend

Spannende en gezellige kampavond op kinderparadijs

Purmerend – Die ene spannende avond, die elk jaar aan het einde van de zomervakantie plaats vindt en echt een feest is, voordat de scholen weer beginnen. Het is de kampavond van het kinderparadijs. Nog even dat camping gevoel met de mensen van Kinderparadijs als je warme familie.

Vrijdag 31 augustus is het weer zover! Van 17:00-19:00 uur wordt er gezamenlijk gegeten. Er staat een grote pan met een een maaltijd die je zelf op kunt warmen boven een vuurtje. Daarna lekker aan tafel zitten met die 39 andere kinderen, die tijdens dit eetfeestje aanwezig zijn. Aanmelden hiervoor kan door te bellen naar het kinderparadijs, tel:  0299-421073  of door op 1 van de andere dagen alvast je naam door te geven bij 1 van de begeleiders.

Er kunnen dus maximaal 40 kinderen mee-eten. Van 19:00-22:30 uur zijn er allerlei spelletjes, er komen dan ook kinderen die niet hebben meegegeten. Voor dit gedeelte hoef je je niet op te geven. Er is er een creatieve activiteit in samenwerking met Wherelant, er worden allerlei gekke spelletjes gedaan en er is een spannende wandeling door het bos. De avond eindigt met een groot kampvuur! Hierbij kun je lekker een marshmellow roosteren.

Ben jij er ook bij? Wij denken van wel! Het kinderparadijs is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen van 6 jaar en jonger kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Voor de veiligheid wordt gevraagd geen synthetische kleding te dragen en stevige dichte schoenen aan te trekken. Ook wordt bij inschrijving bij het luik aan het gebouwtje gevraagd om een telefoonnummer van thuis.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.