Ongeval fietser/brommer Weidevenne, bekende slachtoffer maakt Selfie

Purmerend – Op dinsdag 11 september vond er op de kruising Donaulaan/Melkweg een ongeval plaats tussen een fietser en een brommer. Beide bestuurders raakten hierbij gewond. Opmerkelijk waren de foto’s die enige tijd later op Social Media verschenen. Hierop is een man te zien die een selfie maakt bij één van de slachtoffers.

In het commentaar onder de inmiddels verwijderde post is te lezen dat de man, die de foto van de selfie-maker genomen heeft, boos is. Hij woont in de buurt van deze kruising en geeft aan dat op deze plek keer op keer ongelukken gebeuren. De angst als ouders voor de buurtkinderen is groot. Hij vertelt alle foto’s van toekomstige ongevallen op Social Media te zullen plaatsen. De persoon die de foto’s van het ongeval plaatste op social media is geen bekende van de slachtoffers

“Het is fout, oke. Maar heb tenminste nu wel aandacht. Hoop dat er veel aan gedaan wordt. Vooral blijven klagen iedereen aub”

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

Relevant artikel:

Ophef over selfie na ongeval

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

  1. Daar gebeuren veel ongelukken? Ik woon al 15 jaar in Weidevenne en altijd zonder problemen naar t Stadje toe gefietst via het fietspad. De enige momenten dat het daar druk is, is in de ochtend en de middag met naar school en thuisgaande kinderen. Verder is het daar relatief rustig..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*