11.1 C
Purmerend
zaterdag 1 april 2023
Home112Ongeval fietser/brommer Weidevenne, bekende slachtoffer maakt Selfie

Ongeval fietser/brommer Weidevenne, bekende slachtoffer maakt Selfie

Purmerend – Op dinsdag 11 september vond er op de kruising Donaulaan/Melkweg een ongeval plaats tussen een fietser en een brommer. Beide bestuurders raakten hierbij gewond. Opmerkelijk waren de foto’s die enige tijd later op Social Media verschenen. Hierop is een man te zien die een selfie maakt bij één van de slachtoffers.

In het commentaar onder de inmiddels verwijderde post is te lezen dat de man, die de foto van de selfie-maker genomen heeft, boos is. Hij woont in de buurt van deze kruising en geeft aan dat op deze plek keer op keer ongelukken gebeuren. De angst als ouders voor de buurtkinderen is groot. Hij vertelt alle foto’s van toekomstige ongevallen op Social Media te zullen plaatsen. De persoon die de foto’s van het ongeval plaatste op social media is geen bekende van de slachtoffers

“Het is fout, oke. Maar heb tenminste nu wel aandacht. Hoop dat er veel aan gedaan wordt. Vooral blijven klagen iedereen aub”

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

Relevant artikel:

Ophef over selfie na ongeval


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Daar gebeuren veel ongelukken? Ik woon al 15 jaar in Weidevenne en altijd zonder problemen naar t Stadje toe gefietst via het fietspad. De enige momenten dat het daar druk is, is in de ochtend en de middag met naar school en thuisgaande kinderen. Verder is het daar relatief rustig..

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.1 ° C
12.2 °
9.5 °
94 %
0.9kmh
100 %
za
10 °
zo
9 °
ma
8 °
di
7 °
wo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.