112Purmerend

Ongeval fietser/brommer Weidevenne, bekende slachtoffer maakt Selfie

Purmerend – Op dinsdag 11 september vond er op de kruising Donaulaan/Melkweg een ongeval plaats tussen een fietser en een brommer. Beide bestuurders raakten hierbij gewond. Opmerkelijk waren de foto’s die enige tijd later op Social Media verschenen. Hierop is een man te zien die een selfie maakt bij één van de slachtoffers.

In het commentaar onder de inmiddels verwijderde post is te lezen dat de man, die de foto van de selfie-maker genomen heeft, boos is. Hij woont in de buurt van deze kruising en geeft aan dat op deze plek keer op keer ongelukken gebeuren. De angst als ouders voor de buurtkinderen is groot. Hij vertelt alle foto’s van toekomstige ongevallen op Social Media te zullen plaatsen. De persoon die de foto’s van het ongeval plaatste op social media is geen bekende van de slachtoffers

“Het is fout, oke. Maar heb tenminste nu wel aandacht. Hoop dat er veel aan gedaan wordt. Vooral blijven klagen iedereen aub”

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

Relevant artikel:

Ophef over selfie na ongeval


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Daar gebeuren veel ongelukken? Ik woon al 15 jaar in Weidevenne en altijd zonder problemen naar t Stadje toe gefietst via het fietspad. De enige momenten dat het daar druk is, is in de ochtend en de middag met naar school en thuisgaande kinderen. Verder is het daar relatief rustig..

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: