* Zuidoostbeemster112

Grote brand aan de Oostdijk in Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – Aan de Oostdijk in Zuidoostbeemster is een grote brand uitgebroken op een terrein van een boerderij. De brandweer is massaal ingezet en spreekt van een grote brand.

Details over de brand zijn nog niet bekend. Op foto’s is te zien dat er een schuur op het terrein in de brand staat. De veiligheidsregio roept mensen op om uit de rook te blijven.

Update: Het sein brand meester is omstreeks 15:40 uur gegeven. Het ging om een brand in een schuur van hondenopvang De Hondenbus. Diverse honden worden nagekeken door het personeel van de Dierenambulance.

Update 16:36 uur: De veiligheidsregio Zaanstreek/Waterland deelt mede dat bij de brand een zestal honden om het leven is gekomen. De baasjes worden ter plaatse opgevangen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.