Dierenambulance vreest misplaatste grap na vinden ernstig vermagerde vogels

Purmerend – De dierenambulance in Purmerend maakt zich na het vinden van twee ernstig vermagerde dieren ernstig zorgen. Beide dieren hadden een roze band om hun pootje met een telefoonnummer er op. De dierenambulance vreest dat de ondervoede duif en kip onderdeel van een misplaatste grap zijn.

Kort achter elkaar werd de dierenambulance gebeld voor een bruine kip en een witte duif. Beide dieren waren veel te mager en hadden alle twee een tiewrap om hun poot met daarop een roze voetring met een telefoonnummer erop geschreven. Na meerdere keren contact proberen te krijgen ontdekte medewerkers van de dierenambulance dat de eigenaar van dat telefoonnummer, niet de eigenaar van deze dieren is.

Geintje

“Wij zijn er zeker niet gerust op dat mogelijk een geintje wordt uitgehaald met een persoon ten koste van dieren”, schrijft Stichting dierenambulance Purmerend op Facebook. “Wie weet hoeveel dieren nog meer op deze manier de natuur in zijn gezet!”

Overweegt u dierenambulance Waterland financieel te steunen?

Doet u dit dan rechtstreeks aan de Stichting dierenambulance Waterland, ING (NL 78 INGB 000 4056417) en niet via bijvoorbeeld Dierenlot, Dierenbescherming, Stichting Menodi of welke andere organisatie dan ook. U kunt er dan zeker van zijn dat uw gift of donatie voor 100% bij de dierenambulance komt. Want de dierenambulance is hier niet bij aangesloten en krijgt hier geen geld van!!

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*