112Purmerend

Winkelwagentjes in de fik op parkeerdek winkelcentrum Weidevenne

Purmerend – De brandweer rukte vanavond omstreeks half negen uit voor een brand op het parkeerdek van winkelcentrum Weidevenne. In de noordelijke hoek boven het Chinese restaurant Victoria Garden waar winkelwagentjes worden gestald was er door jeugd brand gesticht door kranten en karton in brand te steken in de winkelwagens. 

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Hierop is een fles deodorant gelegd waardoor er volgens getuigen een explosie plaats heeft gevonden. De winkelwagentjes van Deen zijn na een grondige beurt met een hogedruk reiniger weer in gebruik genomen.

Foto’s: Aangeleverd via Whatsapp

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by