Winkelwagentjes in de fik op parkeerdek winkelcentrum Weidevenne

Purmerend – De brandweer rukte vanavond omstreeks half negen uit voor een brand op het parkeerdek van winkelcentrum Weidevenne. In de noordelijke hoek boven het Chinese restaurant Victoria Garden waar winkelwagentjes worden gestald was er door jeugd brand gesticht door kranten en karton in brand te steken in de winkelwagens. 

Hierop is een fles deodorant gelegd waardoor er volgens getuigen een explosie plaats heeft gevonden. De winkelwagentjes van Deen zijn na een grondige beurt met een hogedruk reiniger weer in gebruik genomen.

Foto’s: Aangeleverd via Whatsapp

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt