15.8 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomeBeemsterGemeente Beemster sluit school in Zuidoostbeemster "Glasplaten kunnen loslaten"

Gemeente Beemster sluit school in Zuidoostbeemster “Glasplaten kunnen loslaten”

Zuidoostbeemster – De gemeente Beemster heeft het schoolgebouw van OBS De Bloeiende Perelaar uit veiligheidsoverwegingen gesloten. Uit een inspectie blijkt dat op sommige plekken van het gebouw de constructie – waarmee de glasplaten aan de gevel vastzitten – niet veilig genoeg meer is om er dicht langs te lopen en dat deze kunnen loslaten.

De kinderen van de school blijven morgen thuis. Maandag zijn de kinderen weer welkom. Ook de kinderopvang is morgen gesloten.

In het weekend plaatst de gemeente hekken rondom het schoolgebouw op vijf meter afstand, zodat indien er een glasplaat valt dit niet de kinderen kan verwonden. Daarnaast worden er containers geplaatst voor de ingang van de school en de kinderopvang om een veilige doorgang te creëren.

De hekken blijven staan, totdat de glazen gevelplaten zijn verwijderd. Er zal zo snel mogelijk een andere bekleding op de gevel worden aangebracht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
17.3 °
14.4 °
75 %
0.9kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.