112Purmerend

Fietser geschept door automobilist op de Waterlandlaan

Purmerend – Een fietser is omstreeks half zes geschept door een automobilist op de Waterlandlaan. Beide hadden groen licht. De afslaande automobilist raakte hierbij de recht doorgaande fietser.

Drie auto’s van de politie hebben de kruising afgezet. Het duurde een tijd voor de ambulance ter plaatse was. De fietser was aanspreekbaar maar bleef liggen op het wegdek. De fietser is naar het ziekenhuis vervoerd.

https://twitter.com/112alarm/status/1367512206531829766

Fotografie: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Ook weer zo’n onwenselijke verkeerssituatie, nota bene slechts 150 meter van het ongeval dat twee weken geleden één kruising verderop gebeurde: https://regiopurmerend.nl/2021/02/19/lijnbus-schampt-voetganger/

    Daar schreef ik al dat de gemeente Purmerend er een potje van maakt met kruisende stromen ‘sterk’/snel en ‘zwak’/langzaam verkeer. En niet alleen daarmee (zie mijn reactie bij het andere artikel). Wanneer gaan burgemeester Bijl en zijn wethouder van verkeer hier serieus werk van maken? Wel een beetje snel graag. Voor de eerste dode als het kan…

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: