Hart van de Regio

27-jarige Danny in coma na treinongeval Weidevenne – familie start crowdfund

Purmerend – Een maand geleden werd de 27-jarige Danny door een trein aangereden bij NS station Weidevenne. De vader van twee jonge kinderen verloor na het ongeval beide benen en ligt sinds die tijd in comateuze toestand in het ziekenhuis, waar hij nog altijd vecht voor zijn leven.

Toch zijn er lichtpuntjes in het herstel van de man. Hij is inmiddels van de beademing af en krijgt extra zuurstof via een canule. Ook opent hij weer af en toe zijn ogen. Een teken dat er een langzaam herstel van zijn lichaam is ingezet. De familie wil Danny graag overplaatsen naar een gespecialiseerd coma-centrum in Tilburg, zodat er optimaal aan zijn herstel kan worden gewerkt en er uitgehaald kan worden wat er in zit.

Het is verschrikkelijk om zo’n jonge jonge, geliefde zoon, broer én vader, te zien vechten voor zijn leven.
Hij heeft nog een heel leven voor zich, en zullen er alles aan doen, wat we kunnen doen, om hem er boven op te krijgen.

Er van uitgaande dat Danny redelijker wijs zal herstellen, zal dit een hele hoge kostenpost met zich meebrengen. Veel kosten worden niet of slechts deels vergoed door de zorgverzekeraar. Hierbij valt in de eerste instantie te denken aan gedeeltelijk niet-vergoede kosten van de opname in het specialistisch centrum en de dagelijkse reiskosten van Purmerend naar Tilburg. In een later stadium gaat dat om onder andere protheses.

Mocht Danny onverhoopt toch komen te overlijden zal het geld worden gebruikt als bijdrage bij zijn uitvaart.

Bekijk hier de crowdfund actie voor Danny.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.