112Purmerend

Tweede verdachte aangehouden voor overval op Total tankstation, meer aanhoudingen niet uitgesloten

Purmerend – Op woensdag 14 juli 2021 heeft er rond 20.15 uur een gewapende overval plaatsgevonden bij het Total tankstation aan de Edisonweg in Purmerend. De politie kwam massaal ter plaatse en kamde de omgeving uit, echter zonder resultaat.

Een dag na de overval werd er een 16-jarige jongen uit Opmeer aangehouden. Inmiddels is ook een 18-jarige jongen uit Medemblik aangehouden. Beide jongeren worden verdacht dat zij rond 20:30 uur met een mes een medewerker van het tankstation zouden hebben bedreigd. Zij gingen er vandoor met een nog onbekend geldbedrag.

Het onderzoek wordt voortgezet, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Mocht u iets gezien hebben of weet u hier meer van, neem dan contact op met de politie. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Fotografie: Regio Purmerend

Relevante artikelen:
Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.