19.6 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home112Motorrijder zwaargewond door crash in Zuidoostbeemster

Motorrijder zwaargewond door crash in Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – Een motorrijder is gisteravond rond 20.35 uur gisteravond ernstig gewond geraakt na het uit de bocht vliegen op de Purmerenderweg in Zuidoostbeemster. De verwondingen waren zwaar genoeg om de persoon naar het ziekenhuis te vervoeren, aldus de politie.

Ter hoogte van de oprit naar de N244 raakte de motorfiets van de weg en klapte op een hek. Hulpverleners hebben de motorrijder een tijdlang gereanimeerd waarna de persoon door de ambulance werd afgevoerd

“Er is nog niks bekend over de toestand van de persoon, omdat het ongeluk pas gebeurd is. Later krijgen wij meer informatie”, liet een woordvoerder van de politie gisteravond weten. 

De Purmerenderweg is enige tijd afgezet geweest. Er is onderzoek gedaan door de Verkeersongevallenanalyse.

Fotografie: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Oh nee, er komt geen volgende keer meer voor dit joch. Maandagavond 22-11 was er een “eerbetoon” bij de Mac en op de Purmerenderweg aan deze “verkeersdeelnemer”, die het dus blijkbaar niet overleefd heeft. Lijn 305 heeft 1-2 uur de Middenbeemster moeten overslaan omdat de “vrienden” van de overleden motorrijder zo nodig onaangekondigd Purmerend e.o. even op stelten moesten zetten. Verschillende passagiers hebben in de Beemster urenlang in de kou op een bus staan wachten omdat dit geintje vooraf niet kenbaar was gemaakt of overlegd met de busmaatschappij. En de politie laat het gewoon allemaal toe en begeleidt het ook nog. Goed bezig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.6 ° C
20.7 °
18.3 °
73 %
0.9kmh
66 %
zo
20 °
ma
21 °
di
20 °
wo
21 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.