14.5 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomePurmerendStationskat Brammetje is ontvoerd vanaf station Weidevenne

Stationskat Brammetje is ontvoerd vanaf station Weidevenne

Purmerend – Brammetje, de geliefde stationskat van station Weidevenne, lijkt vermist te zijn na een verontrustend incident dat gisterenochtend heeft plaatsgevonden. Een medewerker van de NS heeft gemeld dat ze Brammetje heeft gezien terwijl hij vanuit een kinderwagen, waar hij op schoot zat bij een kind, werd meegenomen naar een auto rond 6 uur in de ochtend.

De medewerker heeft de vrouw die bij de man hoorde, hierop aangesproken, maar zij leek de taal niet te begrijpen. Brammetje, die bekend staat om zijn vriendelijke en sociale karakter, lijkt tegen zijn wil te zijn meegenomen. Sindsdien is hij niet thuisgekomen om te eten, wat grote bezorgdheid heeft veroorzaakt bij zijn baasjes en de vele reizigers die genoten van zijn gezelschap op het station.

Brammetje, een rode kater, is al jarenlang een bekend gezicht op het NS-station Weidevenne. Hij is geliefd bij zowel de medewerkers als de reizigers en heeft een speciaal plekje in de harten van velen veroverd.

Anneke, het baasje van Brammetje, doet dan ook een dringende oproep aan iedereen die meer informatie heeft over de vermissing van Brammetje om contact op te nemen. Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het vinden van de geliefde stationskat. Dat kan via Facebook (Brammetje de Stationskat). En delen wordt uiteraard op prijs gesteld.

Brammetje heeft een speciale plaats in de harten van de NS-medewerkers en de reizigers, en zijn afwezigheid wordt sterk gevoeld op het station. Brammetje heeft al heel wat meegemaakt. Zo is hij eerder ontvoerd, werd hij aangereden en heeft de NS een verslag over hem gemaakt.

Update 8 april 10:00 uur – Brammetje is weer thuis.

Relevante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.5 ° C
15.1 °
13.9 °
84 %
1.3kmh
96 %
za
16 °
zo
18 °
ma
23 °
di
20 °
wo
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.