11.9 C
Purmerend
dinsdag 6 juni 2023
HomePop- en Cultuurpodium P3P3 popt op 8 en 9 juli ‘Camping in het fruit’

P3 popt op 8 en 9 juli ‘Camping in het fruit’

Na de succesvolle editie van P3 op de Camping van vorig jaar popt P3 op 8 en 9 juli weer op bij ‘Camping in het fruit’ in de Zuidoostbeemster. Tijdens het
Festival kun je je onder het genot van een drankje en een hapje, laten onderdompelen in muziek met optredens van Gerard Alderliefste, Gruppo Sportivo, Tim Knol, DISband, de Toegift en meer.

Het veld achter de Intratuin wordt samen met de camping omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein. Op zaterdag is er een gevarieerd programma met Tim Knol met zijn nieuwe band Wandering Heart, poëtische Indie van de Toegift, elektronische soundscapes van Piet Jan Blauw, moderne Ethiopische funk van Entoto en kwetsbare indie rock van Loupe. Natuurlijk ontbreekt de nodige humor niet, Jam speelt samen met Maaike grappige liedjes over het leven.

Op de zondag staat er veel lokaal talent op het podium, maar komt de muziek uit alle windstreken. Marcel Kapteijn en the Raindogs spelen rauwe intieme blues, terwijl Tedd Boss juist dampende soulvolle rock laat horen en de Tenessee Studs voor heerlijke bluegrass zorgen. Patrick Oxsener brengt pretentieloze indiefolkbalads terwijl hij later samen met Herb’s Excellent Adventure alternatieve rock ten gehore brengt. 

Huisband

De 11 koppige huisband is natuurlijk ook van de partij. De DISband zorgt voor een energiek feestje met swingende medleys en knallende rocknummers.  Ook bij de dansbare Reggae van Born a Tribe gaan de voetjes van de vloer. Gruppo Sportivo zorgt voor een vleugje nostalgie waarbij ze hun Nederpopklassiekers ongetwijfeld zullen laten horen. De avond wordt afgesloten door Gerard Alderliefste met de mooiste Franse Chansons. 

Voor de kleinsten is er zaterdag en zondag veel te doen. Er is een speciale kindervoorstelling “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft” van meneer Monster en Hilaria met een circusvoorstelling met veel muziek, humor en schuimrubberen dolfijnen.

Op zondag is er ook een theatrale circusmuziekfamilievoorstelling, “de Gillende Keukenprins”. Natuurlijk worden er ook andere kinderactiviteiten georganiseerd. Je kun je laten schminken, er wordt voorlezen en meer. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. 

P3 Popt op

P3 op de Camping 8 en 9 juli. Informatie en kaartverkoop: www.p3purmerend.nl


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,297FansLike
2,236VolgersVolg
1,593VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.9 ° C
13.3 °
11.1 °
86 %
2.7kmh
2 %
di
18 °
wo
18 °
do
19 °
vr
24 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.