Foto en Video

Regio Purmerend is zichtbaar actief in de regio. U komt ons tegen op evenementen. Wij reageren direct op actueel nieuws en plotselinge gebeurtenissen. Wij doen verslag in woord en beeld. Dat is ons beroep en dat vinden we leuk! Bovendien houden we niet van stil zitten.

Daarom gebruiken we onze expertise graag ook buiten de kaders van Regio Purmerend. U kunt ook bij ons terecht, als u zelf op zoek bent naar een fotograaf:

Fotografie

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten fotografie. Van een bruidsreportage of een bedrijfsfeest tot een product- of bedrijfsreportage.

Onze fotografen werken voor 85 euro per uur (of deel van een uur, exclusief BTW). Boven op dit tarief vragen wij meestal geen extra kosten. Het tarief is inclusief een USB-stick met al het fotomateriaal (sec bedoeld voor niet-commercieel gebruik) en brandstofkosten (mits binnen onze regio).

Dat betekent dat u heel voordelig via Regio Purmerend een professionele reportage kunt laten maken. Bijvoorbeeld voor een kleine bruidsreportage in onze regio blijft u veelal binnen de 100 euro.

Indien u foto’s wilt gaan gebruiken voor commerciële doeleinden (denk hierbij aan advertentiedoeleinden of uw bedrijfswebsite) kunt u contact met ons opnemen. Wij vragen in dat geval een opslag per gebruikte foto.

Ook als u een reportage wilt maken waarvan de foto’s naderhand bewerkt moeten worden, kunt u te maken krijgen met extra uren. In dat geval kunt u het beste vooraf contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Dronefotografie:

Met behulp van onze videodrone kunnen wij de mooiste beelden vastleggen met een 4k camera. Fotos worden in 12 megapixels geschoten. De vluchten worden gemaakt door ervaren en gecertificeerde dronepiloten en volgens de huidige wetgeving. Bent u opzoek naar uniek promotiemateriaal? Met deze moderne technologie valt u op!  Zeer geschikt voor makelaars in buitengebieden.

Videografie

Voor uw bedrijf kunnen wij de mooiste bedrijfsreportages op video maken. De video wordt op uw bedrijfslocatie geschoten en eventueel wordt er een interview afgenomen. Een professionele editing hoort hier natuurlijk bij. Eventueel kan publicatie van uw bedrijfsreportage op onze mediakanalen plaatsvinden. Een bedrijfsreportage kan al gemaakt worden vanaf €450.

360 graden fotografie

Ook is het mogelijk om 360 graden beelden van uw bedrijf te maken. Deze kunnen verwerkt worden tot een virtuele rondleiding in uw bedrijf of woning. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen met ons kan op verschillende manieren

Per mail:
Fotoredactie: [email protected]

Per telefoon:
Wilt u liever telefonisch contact? Vul dan uw gegevens in op de Bel Mij pagina. Wij nemen doorgaans binnen een uur contact met u op.