Purmerend

 

 

Over Purmerend

Purmerend is sterk gegroeid van 31.200 (1975) naar 79.944 inwoners (2016). Deze groei zet zich naar verwachting niet door. De verwachting is dat we in 2030 met 81.877 zijn.

In Purmerend staan 30 scholen voor basisonderwijs. Deze scholen zijn als volgt samengesteld: Algemeen bijzonder 5, Antroposofisch 1, Islamitisch 1, Montessori 1, Openbaar 16, Rooms-Katholiek 4, Samenwerking Protestants Christenlijk en Rooms-Katholiek 2.

Handige informatie

 

Informatie per wijk

Klik op uw wijk voor informatie. Hier vindt u bijvoorbeeld het telefoonnummer van de wijkagent, de data waarop de vuilnis wordt opgehaald of het nummer van de buurtwhatsapp-groepen.

[drawattention]

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.