Tarieven

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van de door u gewenste periode. Neem contact met ons op voor een voorstel via [email protected].

Advertorials

Eigen pagina met advertentietekst(en) en drie banners, publicatie via de homepage en een 728×90 banner zichtbaar zijn op de gehele website.

Alleenrecht behoort ook tot de mogelijkheden

Wilt u de enige zijn uit uw branchegebied die bij ons adverteert? Dat is mogelijk.  De prijzen voor alleenrecht zijn geheel afhankelijk van uw branche in de regio. Wilt u meer info neem dan contact met ons op.

Voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dit kunt u doen via [email protected].  Wilt u liever telefonisch contact, vul dan uw gegevens in op de Bel Mij pagina, dan nemen wij contact met u op.

 Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.