Tarieven

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van de door u gewenste periode. Neem contact met ons op voor een voorstel via [email protected].

Advertorials

Eigen pagina met advertentietekst(en) en drie banners, publicatie via de homepage en een 728×90 banner zichtbaar zijn op de gehele website.

Alleenrecht behoort ook tot de mogelijkheden

Wilt u de enige zijn uit uw branchegebied die bij ons adverteert? Dat is mogelijk.  De prijzen voor alleenrecht zijn geheel afhankelijk van uw branche in de regio. Wilt u meer info neem dan contact met ons op.

Voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dit kunt u doen via [email protected].  Wilt u liever telefonisch contact, vul dan uw gegevens in op de Bel Mij pagina, dan nemen wij contact met u op.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.