Werken voor Regio Purmerend

Wilt u graag werken voor Regio Purmerend?

Wij zijn opzoek naar freelance fotografen en freelance tekstschrijvers/verslaggevers in onze regio. Dus woont u in Purmerend, Edam/Volendam (tevens oude gemeente Zeevang), Beemster, Graft-De Rijp, Purmerland of Ilpendam? Heeft u een KvK-inschrijving? En lijkt het u leuk om als freelancer soms een telefoontje te ontvangen, om vervolgens snel op een onderwerp af te gaan om foto’s te maken. Of om door ons benaderd te worden om verslag te doen van een activiteit of nieuwsitem in de regio?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op. En mogelijk nemen wij u dan op in ons freelancer-bestand.

Ik ben een:

Ik ben woonachtig in de regio:

Mijn interessegebieden zijn:

[bws_google_captcha]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.