Zaterdag 16 september 2017

OLDTIMER on TOUR en SHOW

Op de Koemarkt 
Zaterdag 16 september 2017 van 13.00 – 17.00 uur

Diverse merken en types Old Timers verzamelen zich  op het bedrijventerrein de Baanstee-Oost bij oldtimer Specialist Havik.  Vandaar wordt een rondrit gemaakt door de omgeving rond Purmerend waarna de Old Timers eindigen op de Koemarkt waar ze tot 17:00 uur geparkeerd staan. De eigenaar die erbij zal waken, kan u van alles over zijn bijzondere auto vertellen en wellicht mag u even in de auto gaan zitten.

MAKADO TAPTOE 

Op de Koemarkt
Zaterdag 16 september 2017 vanaf 19.30 – 22.00 uur

Een publiekstrekker van jewelste. De taptoe op de Koemarkt is voor jong en oud een feest van herkenning. De Stichting Purmerend Marktstad is erin geslaagd om muziekkorpsen te contracteren die niet alleen mooi zijn om naar te kijken en luisteren, maar die ook letterlijk en figuurlijk uit de voeten kunnen op de afmetingen van het Koemarkt plein.

De korpsen die deze avond spelen zijn:

  • DVS(door vriendschap sterk)senioren  uit Katwijk
  • DVS junioren’
  • Showband  Urk
  • Vrijwillig Fanfarekorps der Genie

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.