Tarief MKB All-in pakketten

MKB all-in pakketten

Onze MKB all-in pakketten zijn per kwartaal af te nemen. Tijdens deze drie maanden:

▪Schrijven wij voor uw bedrijf een advertorial (inclusief een fotoreportage) of wij produceren in samenspraak met u een videotorial (ShortFormat) voor uw onderneming. Op deze materialen heeft u de volledige rechten en u mag deze daarom ook gebruiken voor uw eigen doeleinden.

▪Bent u constant onder de aandacht met een prominent zichtbare roterende banner in onze berichten (minimaal 60.000 vertoningen per maand).

▪Een gratis bannerontwerp bij statische banners. Dynamische banners gratis ontwerp vanaf €250 euro afname (normale prijs €149). Wijzigingen in banners 25 euro per keer.

▪360 graden opnamen van uw bedrijf.

▪Opname in onze bedrijvengids (goed voor uw Google SEO). Uiteraard voorzien van extra informatie (contactgegevens, website, openingstijden en extra’s zoals een menukaart etc).

PAKKETPRIJS – PRIJS PER KWARTAAL

Per kwartaal opzegbaar

Wat Vertoningen (per item) Prijs Staffel Voorbeeld
Advertorial incl fotoshoot of videotorial 6.000-10.000 keer bekeken 375 Advertorial
Banner (positie voor pakketafnemers) 200.000 405 Zie positie C op onderstaande afbeelding
360 graden beelden 100 360 graden
Bedrijvengids Nvt (gaat om Google SEO) 25 Bedrijvengids
Banner-ontwerp 25 Banner
PRIJS PER KWARTAAL 930 VOOR 750

Bekijk ook onze

 

 

 

 

 

Regio Purmerend houdt niet van verplichte contracten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Geven wij bekendheid aan uw bedrijf en bent u niet tevreden? Dan zijn onze contracten per maand (bij pakketten per kwartaal) opzegbaar!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Kijk hiervoor op onze contact pagina.

Versie: 12 maart 2019

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.