Tarief MKB All-in pakketten

MKB all-in pakketten

Onze MKB all-in pakketten zijn per kwartaal af te nemen. Tijdens deze drie maanden:

▪Schrijven wij voor uw bedrijf een advertorial (inclusief een fotoreportage) of wij produceren in samenspraak met u een videotorial (ShortFormat) voor uw onderneming. Op deze materialen heeft u de volledige rechten en u mag deze daarom ook gebruiken voor uw eigen doeleinden.

▪Bent u constant onder de aandacht met een prominent zichtbare roterende banner in onze berichten (minimaal 60.000 vertoningen per maand).

▪Een gratis bannerontwerp bij statische banners. Dynamische banners gratis ontwerp vanaf €250 euro afname (normale prijs €149). Wijzigingen in banners 25 euro per keer.

▪360 graden opnamen van uw bedrijf.

▪Opname in onze bedrijvengids (goed voor uw Google SEO). Uiteraard voorzien van extra informatie (contactgegevens, website, openingstijden en extra’s zoals een menukaart etc).

PAKKETPRIJS – PRIJS PER KWARTAAL

Per kwartaal opzegbaar

Wat Vertoningen (per item) Prijs Staffel Voorbeeld
Advertorial incl fotoshoot of videotorial 6.000-10.000 keer bekeken 375 Advertorial
Banner (positie voor pakketafnemers) 200.000 405 Zie positie C op onderstaande afbeelding
360 graden beelden 100 360 graden
Bedrijvengids Nvt (gaat om Google SEO) 25 Bedrijvengids
Banner-ontwerp 25 Banner
PRIJS PER KWARTAAL 930 VOOR 750

Bekijk ook onze

 

 

 

 

 

Regio Purmerend houdt niet van verplichte contracten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Geven wij bekendheid aan uw bedrijf en bent u niet tevreden? Dan zijn onze contracten per maand (bij pakketten per kwartaal) opzegbaar!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Kijk hiervoor op onze contact pagina.

Versie: 12 maart 2019