112

Politie zoekt getuigen van zeer zwaar ongeval op A10

Regionaal – Op dinsdag 8 september rond 07:00 uur deed zich op de A10 links, even voor de afrit Volendam een zeer zwaar ongeval voor. De politie is dringend op zoek naar getuigen of naar mensen met dashcambeelden.

Een blauwe personenauto stond om onbekende reden stil op de vluchtstrook. Een vrachtwagen reed het voertuig van achteren aan. De bestuurder van de personenauto raakte hierbij zwaar gewond.

Foto: Politie.nl

De toedracht van het ongeval is geheel onduidelijk. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen doet onderzoek. Maar de politie komt graag in contact met getuigen die de personenauto hebben zien rijden voorgaand het ongeval. Ook mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en/of dashcambeelden hebben, worden verzocht zich te melden.

Bent u een getuige? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844!


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.