21.9 C
Purmerend
zondag 19 mei 2024
HomePurmerendDoseerlichten aan randen Purmerend om verkeer te doseren en de doorstroming te...

Doseerlichten aan randen Purmerend om verkeer te doseren en de doorstroming te behouden, wat vindt u daarvan?

Purmerend – De doseerlichten die aan de randen van Purmerend staan hebben als doel om het verkeer gedoseerd in de stad toe te laten. Dit om de doorstroming in de hele stad te behouden. Regio Purmerend stelde vragen aan de gemeente Purmerend over de doseerlichten.

Vanaf maandag loopt de mailbox van onze redactie vol. Bijna niemand is lovend over die ‘ondingen’. Weggebruikers geven aan te moeten wachten op groen licht terwijl er helemaal geen verkeer op de kruisende weg is. Anderen geven aan dat de doseerlichten alleen maar op rood blijven staan en ze daarom maar negeren. Ook zouden ze files aan de randen van de stad veroorzaken.

Een chaos maandagochtend op de Edisonweg

Volgens een woordvoerder van de gemeente Purmerend zijn er naar aanleiding van de resultaten op maandag en dinsdag een aantal aanpassingen gedaan in de instellingen van de doseerlichten op de Purmerenderweg, Edisonweg en Oude Provinciale Weg.

Monitoring

De komende twee weken wordt het verkeer verder gemonitord en worden alle doseerlichten afgestemd op de verkeersintensiteit in het betreffende gebied. De gemeente Purmerend geeft aan dat ze niet het verkeer kunnen voorspellen en dat het zeker nog een aantal dagen tot 2 weken duurt om een betrouwbaar verkeersbeeld te krijgen. Wel wordt dit dagelijks bekeken en worden de doseerlichten bijgesteld indien nodig, geeft de woordvoerder aan.

Maar wat vindt u van de doseerlichten? Geef een reactie hieronder of onder het bericht op Facebook. Geven wij uw feedback weer terug aan de gemeente Purmerend.

46 reacties op “Doseerlichten aan randen Purmerend om verkeer te doseren en de doorstroming te behouden, wat vindt u daarvan?”

 1. Nieuwsredactie

  Nee geen flitser. You are good.

 2. Zojuist doorgereden omdat de stoplicht maar niet op groen sprong en ik er op zaterdagavond in mijn eentje stond. Word er daar geflitst? Zou iemand dat aub kunnen bevestigen, ik baal enorm.

 3. Maryama abdi

  Ik heb zojuist een stoplicht genegeeerd. Het sprong maar niet op rood. Kan iemand bevestigen er camera’s hangen en ik een boete kan verwachten aub..

 4. Joop Stroober

  Het is niet normaal.
  Half 1 ‘s nachts niemand te zien en dan toch voor een rood stoplicht staan.
  Waardeloos.
  Mensen die zo iets verzinnen zijn zeker fietser en geen verstand hebben van autorijden.
  File creëren dat kunnen ze.

 5. Roy Hester

  Echt heel raar dat stoplicht daar. 20 min in een file gestaan. al de heeeeel week alleen op vrijdag niet toe stond ie uit en ging als lekker door. Dus lekker weg dat ding.

 6. Totaal onnodig, had bijna een botsing erdoor, soms op rood en geen verkeer te zien, geld verspilling, zeker weer van zo’n linkse partij

 7. Sandra

  Complete onzin bij Salvador Allendelaan. Ik heb daar nog nooit problemen gehad met ritsen, nu rits je en staat de andere strook opeens een hele tijd op groen?! Ondertussen staat iedereen rechts vast voor het rode stoplicht en blokkeert daarmee het verkeer, dat van de N244 af wil slaan.

 8. Johnny

  Er is wel degelijk file op de edisonweg ieder dinsdag dat ik daar rij maar of doseer lichten gaan helpen denk het niet

 9. Ron Wolke

  Wat een onnodige betutteling weer. Het moet ook geld kosten bij die gefrustreerde ambtenaartjes. Die achtelijke dingen zonder officiële status op de laan de continenten werken juist averechts . Sowieso zijn verkeerslichten vaak een onnodige vertraging wat je vaak ziet als er eens een stroomuitschakeling is. Dan rijdt het verkeer meestal een stuk beter door.

 10. B. Meijer

  Wat een onzin. Er zijn daar nooit problemen met de doorstroming en nu ook niet. Het voelt misschien goed,om te laten zien hoe je vanachter een bureeua.
  , automobilistje kunt pesten. Ruk dielichten uit de grond en zet ze voor de ingang van het gemeente

 11. I

  Volstrekt onnodig!!!
  Dit is juist file veroorzaken!!!
  Zelfs waar geen weg versmalling is, of aanpassing van de wegen, daar staan ze opeens.
  Verschrikkelijk!!

 12. Nancy

  Complete waanzin stoplichten halverwege de Purmerenderweg. Extra uitstoot!! Zinloos.

 13. Henk

  Volstrekte geld- en tijdverspilling voor een probleem dat er niet was en nu wel. Wie verzint dat met gemeenschapsgeld?

 14. Liet net mijn hond uit aan de Edison weg was nooit een file maar nu elke dag sindshet stoplicht er staat.

  Totaal geen doorstroming.
  Wie dit heeft bedacht moet ontslagen worden heeft zijn werk niet goed gedaan

 15. Cor lagerweij

  Waanzin dat stoplicht op de baanstee we willen gewoon naar huis. En ongelofelijk
  Slecht voor het milieu.

 16. Bb

  Zullen we eerst wachten tot zich een probleem vóórdoet, voordat we hem proberen ‘op te lossen’?

 17. Waardeloos stoplicht Edison weg
  Vanmorgen weer 1 auto voo stoplicht
  Sta je in de rij moet je heel lang wachten tot je door het stoplicht heen bent
  Wie bedenkt zoiets.
  Zonder stoplicht reed het goed door.
  Nu tegenovergestelde berijkt.
  Knap hoor voor degene die dit bedacht heeft
  Laat mensen die dagelijks deze route rijden een beslissing nemen daar is nooit eens naar gevraagd.
  Zonde van weer onnodig geld verspillen

 18. Elly

  Het heeft totaal geen voordeel eerder nadeel want het duurt allemaal veel langer voordat je door kunt rijden, het is complete onzin.

 19. Weidevenner

  Graag eerst zonder stoplicht proberen. Indien nodig pas aanzetten alleen als in het stadje file is.

 20. Barry

  Haal maar weg die stoplichten die zorgen voor files/ irritatie/ en gevaar door kerende auto’s .

 21. Ria

  Als dit ter bevordering van de doorstroom is, is het tegenovergestelde bereikt.
  File tot aan de rotonde Edisonweg, terwijl ik dit in 17 jaar nog nooit eerder zo heb meegemaakt. Voordeel van het verkeer richting het stadje is er ook niet.
  De bulk die voor de stoplichten heeft moeten wachten, stapelt zich op richting stoplichten bij het zwembad en daarna, waardoor hier ook lange rijen auto’s.
  Resultaat: doel stoplichten mislukt.
  Actie: weghalen en erkennen dat het is mislukt.

 22. Rene

  NUTTELOOS!!!(20 min voor niks stilstaan)

 23. Ron Bast

  Inderdaad het is nu een puinhoop op de Edisonweg. Er komt nauwelijks verkeer van de van Osweg/Grotenhuysweg. en als je dan groen hebt en er komt een auto van die kant sta je alsnog stil. saboteren dat kut stoplicht. Diegene die dit verzonnen heeft rijd zeker nooit over de Edisonweg. De lucht word sterk vervuild door al die ronkend motoren en door optrekkende auto’s.

 24. Flikker toch op met die doseerlichten. Waarom het leven makkelijk maken als het ook ingewikkeld kan?????

 25. Frank van der Klooster

  Die aan de Edisonweg is echt compleet misplaatst. Hiermee bereik je het tegenovergestelde. Bovendien gevaarlijk omdat ook de hulpdiensten zich toch erlangs en door moeten wurmen. Echt bizar.

 26. Dennis

  Al jaren klopt de afstemming van verkeerslichten al niet in Purmerend. Laat staan doseerlichten. De grootste onzin als je het mij vraagt. Laat mensen autonoom beslissen of er ruimte is om in te voegen. Door de stoplichten nog meer oponthoud.

 27. Sam

  Onnodig en het is meer automobilistje pesten
  Weghalen wie gaat er nou net voor een ‘t kruising een doseer stoplicht plaatsen.
  Wie dat verzonnen heeft was zeker dronken

 28. Wie verzint het nou om op de Edisonweg in Purmer Noord een Doseer stoplicht daar neer te zetten? Onbegrijplijk, , want iets verder krijg je de t-splitsing , rechtsaf naar de van Osweg en linksaf naar de Grotenhuysweg , beide zeer goed berijdbaar , maar nu krijg je op de Edisonweg praktisch de gehele dag filevorming door dat belachelijke Doseerlicht. Zelfs avonds doet hij het nog, een kennis van ons reed om 22.30 uur als enige op de Edisonweg en zelfs zij moest wachten voor dat Doseer Stoplicht, in haar eentje. Te triest voor woorden ! Weg met dit ding !

 29. KK

  Totale waanzin de stoplichten aan de Edisonweg.
  Alleen maar filevorming die er normaal niet staat.
  Irritatie en gevaarlijke situaties.
  Een stukje waar je normaal 5 minuten over doet ben je nu een half uur voor kwijt.
  Weghalen.

 30. liza

  Waardeloos in de Purmerend noord staat er een ter hoogte van het benzinestation.
  Een of twee auto s rijden er en staan vervolgens een hele tijd stil.
  Als het licht op rood staat gaat er gemiddeld 3 auto.s door en dan weer een hele tijd wachten.
  Wie verzint zoiets.
  Het wordt nu alleen maar drukker omdat er bijne geen doorstroom is ivm lange wachttijd en te weinig auto.s door het stoplicht gaan.
  Gauw weg er mee.
  Liza

 31. Ron Vermeulen

  Grappig ik lees en hoor (nog) niks van de lokale politieke partijen, die kritische vragen hier gaan over stellen en er voor gaan zorgen dat die doseerlichten meteen buiten werking worden gesteld.

 32. Esther

  Als we ze nu eens massaal gaan negeren?

 33. Rob Biesbrouck

  Gisteren, 9 april om 13.30 door de Baanstee naar de Purmer Noord via de Edisonweg. Nergens in heel Purmerend file, behalve voor het zogenaamde doseerlicht bij het tankstation op de Edisonweg. 5 minuten voor Jan met de korte achternaam over gedaan.

 34. Frits van Laar

  Verkeer wordt nu onnodig opgehouden en leidt tot onnodige irritaties en soms gevaarlijke situaties. Wellicht is het beter om het verkeer op de betreffende kruispunten of splitsingen van wegen volledig te regelen op vraag en aanbod van verkeer.

 35. Vreselijk en totaal onnodig op de edisonweg houd verkeer alleen maar op en met een lunchroom Gewoon Broodjes met een bezorg service op de Newtonstraat niet handig omdat ik wel minimaal 30 keer deze weg per dag moet rijden ivm bezorgen van broodjes echt een drama

 36. Ria B

  Behalve op de A7 staan er her en der opstoppingen die er voorheen nooit waren. Onder het mom ‘om te voorkomen dat sluipverkeer toeneemt op routes waar bewoners er last van hebben’ Sorry, maar diezelfde bewoners hebben óók bijgedragen aan de afbraak van de brug bij de A7 en waarom moeten die worden ontzien waar anderen er meer dan abnormaal last van hebben. Allemaal een stukje schuld dragen aan het leed, hopen dat het mooi wordt maar in godsnaam haal die tijdelijke stoplichten weg!! Bevorder de doorstroom!

 37. Houd alleen maar op, staan te lang op rood en als je mazzel hebt, kun je als deerde nog door groen voordat het weer rood is. Echt pure onzin

 38. Peter vd g

  Ik zou het tegenovergestelde inzetten, eerst kijken of het verkeer het zelf kan regelen. Daar hebben we voorrangsregels voor bedacht. Lukt dat niet, dan de lichten inzetten. Wat ik nu zie zijn files door de doseerlichten, niet door de drukte.
  Het idee is logisch, maar nu niet nuttig. Zeker niet op plaatsen met duidelijke voorrangsregels.

 39. G

  Heeft geen enkel nut. Roep alleen maar irritaties op.
  Gevaarlijke situaties!!!

 40. Martin Brand

  Stoplicht op Purmerenderweg is zinloos, het weinige verkeer regelt zichzelf wel bij de wegversmalling, net als voor de gedeeltelijke afsluiting vd A7.
  Bovendien blijft het vandaag en gisteren veel te lang op rood staan, terwijl er vd andere kant helemaal niets aan komt.
  Ben benieuwd of het morgen anders is, nadat de gemeente een andere afstelling heeft geregeld.

  Met de andere extra stoplichten heb ik nog geen ervaring mee.

 41. Esther

  Niet alleen de doseerlichten zijn nutteloos en verschrikkelijk irritant, er staan ook teveel nutteloze stoplichten in Purmerend.
  Maar ja je moet er voor gestudeerd hebben om zoiets te bedenken: triest dat gemeenschapsgeld zo weinig echte deskundigen voortbrengt.

 42. Truus

  Hoop dat ze gauw weg gaan!
  Brengt meer ellende dan dat het iets goeds oplevert.
  Alleen maar onoverzichtelijker en drukker op de plekken waar ze staan

 43. Nico Velzeboer

  De doseerlichten staan veel te lang op rood. Mensen gaan keren, auto’s en bussen gaan de wachtende rij voorbij wat allemaal gevaarlijke situaties veroorzaken.

 44. Nikki

  Pas inzetten als het niet doorstroming geeft.
  Maar nu is het meer ellende dan behulpzaam

 45. L. N.

  Vreselijk!!!!

 46. Willem Netel

  De doseerlichten aan de Middenweg in de Noordbeemster vlak bij de Oosthuizerweg zijn helemaal overbodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

46 REACTIES

 1. Zojuist doorgereden omdat de stoplicht maar niet op groen sprong en ik er op zaterdagavond in mijn eentje stond. Word er daar geflitst? Zou iemand dat aub kunnen bevestigen, ik baal enorm.

 2. Ik heb zojuist een stoplicht genegeeerd. Het sprong maar niet op rood. Kan iemand bevestigen er camera’s hangen en ik een boete kan verwachten aub..

 3. Het is niet normaal.
  Half 1 ‘s nachts niemand te zien en dan toch voor een rood stoplicht staan.
  Waardeloos.
  Mensen die zo iets verzinnen zijn zeker fietser en geen verstand hebben van autorijden.
  File creëren dat kunnen ze.

 4. Echt heel raar dat stoplicht daar. 20 min in een file gestaan. al de heeeeel week alleen op vrijdag niet toe stond ie uit en ging als lekker door. Dus lekker weg dat ding.

 5. Totaal onnodig, had bijna een botsing erdoor, soms op rood en geen verkeer te zien, geld verspilling, zeker weer van zo’n linkse partij

 6. Complete onzin bij Salvador Allendelaan. Ik heb daar nog nooit problemen gehad met ritsen, nu rits je en staat de andere strook opeens een hele tijd op groen?! Ondertussen staat iedereen rechts vast voor het rode stoplicht en blokkeert daarmee het verkeer, dat van de N244 af wil slaan.

 7. Er is wel degelijk file op de edisonweg ieder dinsdag dat ik daar rij maar of doseer lichten gaan helpen denk het niet

 8. Wat een onnodige betutteling weer. Het moet ook geld kosten bij die gefrustreerde ambtenaartjes. Die achtelijke dingen zonder officiële status op de laan de continenten werken juist averechts . Sowieso zijn verkeerslichten vaak een onnodige vertraging wat je vaak ziet als er eens een stroomuitschakeling is. Dan rijdt het verkeer meestal een stuk beter door.

 9. Wat een onzin. Er zijn daar nooit problemen met de doorstroming en nu ook niet. Het voelt misschien goed,om te laten zien hoe je vanachter een bureeua.
  , automobilistje kunt pesten. Ruk dielichten uit de grond en zet ze voor de ingang van het gemeente

 10. Volstrekt onnodig!!!
  Dit is juist file veroorzaken!!!
  Zelfs waar geen weg versmalling is, of aanpassing van de wegen, daar staan ze opeens.
  Verschrikkelijk!!

 11. Complete waanzin stoplichten halverwege de Purmerenderweg. Extra uitstoot!! Zinloos.

 12. Volstrekte geld- en tijdverspilling voor een probleem dat er niet was en nu wel. Wie verzint dat met gemeenschapsgeld?

 13. Liet net mijn hond uit aan de Edison weg was nooit een file maar nu elke dag sindshet stoplicht er staat.

  Totaal geen doorstroming.
  Wie dit heeft bedacht moet ontslagen worden heeft zijn werk niet goed gedaan

 14. Waanzin dat stoplicht op de baanstee we willen gewoon naar huis. En ongelofelijk
  Slecht voor het milieu.

 15. Zullen we eerst wachten tot zich een probleem vóórdoet, voordat we hem proberen ‘op te lossen’?

 16. Waardeloos stoplicht Edison weg
  Vanmorgen weer 1 auto voo stoplicht
  Sta je in de rij moet je heel lang wachten tot je door het stoplicht heen bent
  Wie bedenkt zoiets.
  Zonder stoplicht reed het goed door.
  Nu tegenovergestelde berijkt.
  Knap hoor voor degene die dit bedacht heeft
  Laat mensen die dagelijks deze route rijden een beslissing nemen daar is nooit eens naar gevraagd.
  Zonde van weer onnodig geld verspillen

 17. Het heeft totaal geen voordeel eerder nadeel want het duurt allemaal veel langer voordat je door kunt rijden, het is complete onzin.

 18. Graag eerst zonder stoplicht proberen. Indien nodig pas aanzetten alleen als in het stadje file is.

 19. Haal maar weg die stoplichten die zorgen voor files/ irritatie/ en gevaar door kerende auto’s .

 20. Als dit ter bevordering van de doorstroom is, is het tegenovergestelde bereikt.
  File tot aan de rotonde Edisonweg, terwijl ik dit in 17 jaar nog nooit eerder zo heb meegemaakt. Voordeel van het verkeer richting het stadje is er ook niet.
  De bulk die voor de stoplichten heeft moeten wachten, stapelt zich op richting stoplichten bij het zwembad en daarna, waardoor hier ook lange rijen auto’s.
  Resultaat: doel stoplichten mislukt.
  Actie: weghalen en erkennen dat het is mislukt.

 21. Inderdaad het is nu een puinhoop op de Edisonweg. Er komt nauwelijks verkeer van de van Osweg/Grotenhuysweg. en als je dan groen hebt en er komt een auto van die kant sta je alsnog stil. saboteren dat kut stoplicht. Diegene die dit verzonnen heeft rijd zeker nooit over de Edisonweg. De lucht word sterk vervuild door al die ronkend motoren en door optrekkende auto’s.

 22. Die aan de Edisonweg is echt compleet misplaatst. Hiermee bereik je het tegenovergestelde. Bovendien gevaarlijk omdat ook de hulpdiensten zich toch erlangs en door moeten wurmen. Echt bizar.

 23. Al jaren klopt de afstemming van verkeerslichten al niet in Purmerend. Laat staan doseerlichten. De grootste onzin als je het mij vraagt. Laat mensen autonoom beslissen of er ruimte is om in te voegen. Door de stoplichten nog meer oponthoud.

 24. Onnodig en het is meer automobilistje pesten
  Weghalen wie gaat er nou net voor een ‘t kruising een doseer stoplicht plaatsen.
  Wie dat verzonnen heeft was zeker dronken

 25. Wie verzint het nou om op de Edisonweg in Purmer Noord een Doseer stoplicht daar neer te zetten? Onbegrijplijk, , want iets verder krijg je de t-splitsing , rechtsaf naar de van Osweg en linksaf naar de Grotenhuysweg , beide zeer goed berijdbaar , maar nu krijg je op de Edisonweg praktisch de gehele dag filevorming door dat belachelijke Doseerlicht. Zelfs avonds doet hij het nog, een kennis van ons reed om 22.30 uur als enige op de Edisonweg en zelfs zij moest wachten voor dat Doseer Stoplicht, in haar eentje. Te triest voor woorden ! Weg met dit ding !

 26. Totale waanzin de stoplichten aan de Edisonweg.
  Alleen maar filevorming die er normaal niet staat.
  Irritatie en gevaarlijke situaties.
  Een stukje waar je normaal 5 minuten over doet ben je nu een half uur voor kwijt.
  Weghalen.

 27. Waardeloos in de Purmerend noord staat er een ter hoogte van het benzinestation.
  Een of twee auto s rijden er en staan vervolgens een hele tijd stil.
  Als het licht op rood staat gaat er gemiddeld 3 auto.s door en dan weer een hele tijd wachten.
  Wie verzint zoiets.
  Het wordt nu alleen maar drukker omdat er bijne geen doorstroom is ivm lange wachttijd en te weinig auto.s door het stoplicht gaan.
  Gauw weg er mee.
  Liza

 28. Grappig ik lees en hoor (nog) niks van de lokale politieke partijen, die kritische vragen hier gaan over stellen en er voor gaan zorgen dat die doseerlichten meteen buiten werking worden gesteld.

 29. Gisteren, 9 april om 13.30 door de Baanstee naar de Purmer Noord via de Edisonweg. Nergens in heel Purmerend file, behalve voor het zogenaamde doseerlicht bij het tankstation op de Edisonweg. 5 minuten voor Jan met de korte achternaam over gedaan.

 30. Verkeer wordt nu onnodig opgehouden en leidt tot onnodige irritaties en soms gevaarlijke situaties. Wellicht is het beter om het verkeer op de betreffende kruispunten of splitsingen van wegen volledig te regelen op vraag en aanbod van verkeer.

 31. Vreselijk en totaal onnodig op de edisonweg houd verkeer alleen maar op en met een lunchroom Gewoon Broodjes met een bezorg service op de Newtonstraat niet handig omdat ik wel minimaal 30 keer deze weg per dag moet rijden ivm bezorgen van broodjes echt een drama

 32. Behalve op de A7 staan er her en der opstoppingen die er voorheen nooit waren. Onder het mom ‘om te voorkomen dat sluipverkeer toeneemt op routes waar bewoners er last van hebben’ Sorry, maar diezelfde bewoners hebben óók bijgedragen aan de afbraak van de brug bij de A7 en waarom moeten die worden ontzien waar anderen er meer dan abnormaal last van hebben. Allemaal een stukje schuld dragen aan het leed, hopen dat het mooi wordt maar in godsnaam haal die tijdelijke stoplichten weg!! Bevorder de doorstroom!

 33. Houd alleen maar op, staan te lang op rood en als je mazzel hebt, kun je als deerde nog door groen voordat het weer rood is. Echt pure onzin

 34. Ik zou het tegenovergestelde inzetten, eerst kijken of het verkeer het zelf kan regelen. Daar hebben we voorrangsregels voor bedacht. Lukt dat niet, dan de lichten inzetten. Wat ik nu zie zijn files door de doseerlichten, niet door de drukte.
  Het idee is logisch, maar nu niet nuttig. Zeker niet op plaatsen met duidelijke voorrangsregels.

 35. Stoplicht op Purmerenderweg is zinloos, het weinige verkeer regelt zichzelf wel bij de wegversmalling, net als voor de gedeeltelijke afsluiting vd A7.
  Bovendien blijft het vandaag en gisteren veel te lang op rood staan, terwijl er vd andere kant helemaal niets aan komt.
  Ben benieuwd of het morgen anders is, nadat de gemeente een andere afstelling heeft geregeld.

  Met de andere extra stoplichten heb ik nog geen ervaring mee.

 36. Niet alleen de doseerlichten zijn nutteloos en verschrikkelijk irritant, er staan ook teveel nutteloze stoplichten in Purmerend.
  Maar ja je moet er voor gestudeerd hebben om zoiets te bedenken: triest dat gemeenschapsgeld zo weinig echte deskundigen voortbrengt.

 37. Hoop dat ze gauw weg gaan!
  Brengt meer ellende dan dat het iets goeds oplevert.
  Alleen maar onoverzichtelijker en drukker op de plekken waar ze staan

 38. De doseerlichten staan veel te lang op rood. Mensen gaan keren, auto’s en bussen gaan de wachtende rij voorbij wat allemaal gevaarlijke situaties veroorzaken.

 39. Pas inzetten als het niet doorstroming geeft.
  Maar nu is het meer ellende dan behulpzaam

 40. De doseerlichten aan de Middenweg in de Noordbeemster vlak bij de Oosthuizerweg zijn helemaal overbodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,922FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.9 ° C
23.3 °
20 °
58 %
0.9kmh
14 %
zo
22 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.