13.8 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomePurmerendBREAKING: Het nieuwe concept van team Kriti aan Kerkstraat is bekend

BREAKING: Het nieuwe concept van team Kriti aan Kerkstraat is bekend

Purmerend – Erol liet ons lang in spanning, maar het mag nu wereldkundig gemaakt worden. In het oude pand van Kriti aan de Kerkstraat openen Erol en zijn team aan het einde van de zomer een gloednieuwe dagzaak. Overdag is de locatie open voor lunch. Maar ook is er ruimte voor groepen, feesten en evenementen. Het restaurant komt onder leiding te staan van Mark Kramer, één van de vertrouwde gezichten van Kriti.

De naam van de zaak is nog niet bekend. Gasten kunnen vanaf het einde van de zomer vijf of zes dagen per week genieten van een heerlijke lunch. De kaart omvat lekkernijen van uit veel verschillende landen. Een echte ‘wereldlunch’.

Tekst gaat verder onder de foto

Mark Kramer – het nieuwe gezicht van de locatie op de Kerkstraat

Maar er is meer. Op de eerste verdieping hebben Erol en zijn team twee aparte ruimten gecreëerd. Deze zijn te boeken als je net wat meer privacy nodig hebt. Zo kun je er terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen, een babyshower, een high tea of high beer of een besloten feest. Voor dit soort bijeenkomsten kan het restaurant eventueel ook ’s avonds open worden gesteld.

“Op zich liggen we redelijk op schema”, vertelt Erol enthousiast. “We zijn nu bezig met de afwerkingen zoals vloeren en schilderwerk. Eigenlijk wilden we voor de zomer open. Maar de levering van meubilair en apparatuur duurt net te lang om dat voor elkaar te krijgen.”

Op de definitieve naam en de datum van opening moeten jullie dus nog even wachten. Maar voor je het weet is het zover en kan iedereen ook overdag genieten in de nieuwste horeca-aanwinst van Purmerend.

Relevante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
13.8 ° C
14.5 °
12.8 °
88 %
4.9kmh
3 %
do
18 °
vr
18 °
za
19 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.