2.4 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendBREAKING - Erol en team komen met nieuw concept: raad en win...

BREAKING – Erol en team komen met nieuw concept: raad en win een diner voor 2!

Purmerend – Oef, wat maakt hij het weer spannend! Het oude pand van Kriti aan de Kerkstraat stond al weer een flinke tijd leeg. Maar goed nieuws! Erol en zijn team komen op die oude locatie met een gloednieuw concept!

Wat er exact gaat komen, wil Erol nog niet verklappen. Maar hij laat de lezers van Regio Purmerend graag mee raden naar het nieuwe concept. En hij stelt daarvoor een mooie prijs beschikbaar!

Prijsvraag

Welk concept denk jij dat Erol en zijn team in de oude locatie van Kriti aan de Kerkstraat gaan uitrollen? (Spoiler: het wordt geen Griek 😉 )

Reageer onder het bericht op de website van Regio Purmerend of via de Facebook van Regio Purmerend. De persoon die het juiste concept raadt (of er het dichtste bij zit), wint een diner voor twee! (Bij meerdere goede antwoorden, wordt er een winnaar geloot). Erol maakt de winnaar over een week (op dinsdag 26 maart) bekend.

En voor de mensen die zich zorgen maken: Kriti aan de Neckerstraat blijf gewoon! Dus iedereen kan gewoon nog heerlijk blijven tafelen bij de meest favoriete Griek van Purmerend.

Update:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

16 REACTIES

  1. Ik denk een afslank studio
    Kan je er heen als je weer bij erol overheerlijk heb zitten schansen.

  2. Ik denk dat Erol gratis Regio Purmerend huisvest in het pand als dank voor de gratis reclame, euh nieuwsartikelen die deze publiceert.

  3. Ik denk dat het een beetje internationale wordt van alles wat
    Afhalen en restaurant
    Ook voor feesten en partijen reserveren

  4. Ik denk het wordt een lekker mediterrans all you can eat restaurant.Beetje Grieks.Spaans.Turks.Italiaans.Maakt niet uit wordt vast wel heel erg leuk.Heeeel veel succes!

  5. Ik gok op hetzelfde concept als Erosa Zaandam destijds; zuid-Europees (Grieks, Turks, Spaans) tapas restaurant

  6. Ik denk dat errol er een afhaal concept van maakt van Griekse tappa’s of zelfs van meerdere take away tappa’s en hapjes van verschillende restaurants in Purmerend een soort proeflokaal van Purmerend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
3.9 °
0.7 °
77 %
1.3kmh
11 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.