14.9 C
Purmerend
zaterdag 18 mei 2024
HomePurmerendInschrijving verhuur vandaag geopend: Moderne woonruimtes in 't Packhuys

Inschrijving verhuur vandaag geopend: Moderne woonruimtes in ‘t Packhuys

Purmerend – Ben je op zoek naar een modern en comfortabel huurappartement in Purmerend? Dan is ‘t Packhuys dé perfecte plek voor jou! Dit gloednieuwe appartementengebouw biedt 69 prachtige huurappartementen, variërend in grootte en stijl, om aan de diverse behoeften van een breed publiek te voldoen.

Of je nu jong bent of op zoek bent naar comfortabel wonen op een centrale locatie, ‘t Packhuys heeft het allemaal. De appartementen zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt en voorzien van alle moderne gemakken, zoals een Siematic keuken met Siemens inbouwapparatuur, PVC vloeren en mooie vitrage.

Ruimte, comfort en modern design

De appartementen in ‘t Packhuys bieden een perfecte combinatie van ruimte, comfort en modern design. Dankzij de variatie in grootte is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een compacte studio of een ruim appartement met meerdere slaapkamers, in ‘t Packhuys vind je gegarandeerd het appartement dat perfect bij je past.

Buitenleven op je eigen balkon of dakterras

Geniet van frisse lucht en een prachtig uitzicht vanaf je eigen balkon of dakterras. Elk appartement beschikt over een buitenruimte, variërend in grootte, zodat je optimaal kunt profiteren van het buitenleven zonder je huis te verlaten.

De prijzen per maand zijn tussen de 1200 euro en 1500 euro per appartement afhankelijk van de oppervlakte en zijn exclusief servicekosten.

Ben je op zoek naar een modern en comfortabel huurappartement in Purmerend? Schrijf je dan in.

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,920FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
14.9 ° C
16.1 °
13.9 °
83 %
0.9kmh
83 %
za
22 °
zo
20 °
ma
18 °
di
22 °
wo
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.