20.7 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomePurmerendPurmerendse start-up: Beachyfeet - comfortabele en stijlvolle slippers voor het hele gezin...

Purmerendse start-up: Beachyfeet – comfortabele en stijlvolle slippers voor het hele gezin (15% korting)

Purmerend – BeachyFeet is een innovatief merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van comfortabele en stijlvolle slippers voor het strandleven. Op de Baanstee Oost draait Kevin Bosschieter vanaf begin dit jaar het merk Beachyfeet. Als distributeur voor de Benelux is het Purmerendse bedrijf verantwoordelijk voor de markt in de drie landen. Het opkomende merk heeft zelfs vorig jaar een Global Footwear Award gewonnen.

Het merk is opgericht met als doel om mensen te helpen optimaal te genieten van hun tijd op het strand, zegt Kevin. “BeachyFeet maakt gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technologieën om slippers te produceren die niet alleen comfortabel en duurzaam zijn, maar ook een modieuze uitstraling hebben.”

Vanuit de Baanstee Oost wordt de markt voor Beachyfeet vorm gegeven. Zo zijn er al verschillende winkels die de stijlvolle slippers verkopen en zelfs in Purmerend zijn er al winkels die het merk verkopen. “Naast de webshop voor particulieren verkopen we de slippers ook aan de detailhandel”, zegt Kevin.

Vol enthousiasme vertelt Kevin over zijn producten. “Het assortiment van BeachyFeet is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils, van casual tot elegant en van simpel tot gedurfd. Zelfs flip flops met een hakje zijn verkrijgbaar.”

Hoogwaardige materialen

Belangrijk om te benadrukken is dat BeachyFeet gebruik maakt van hoogwaardige materialen zoals rubber, EVA-schuim, en textiel om de slippers te produceren. Deze materialen zijn duurzaam en zorgen voor een goede grip op verschillende ondergronden, zodat je veilig kunt bewegen op het strand. Daarnaast zijn de slippers voorzien van moderne technologieën zoals antislip zolen, zodat je niet uitglijdt op natte oppervlakken.

Naast comfort en duurzaamheid, speelt ook de stijl een belangrijke rol. Het merk heeft een grote variatie aan ontwerpen, kleuren en patronen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een simpel ontwerp of juist een gedurfde print, BeachyFeet heeft het allemaal. De slippers zijn niet alleen geschikt voor het strand, maar kunnen ook gedragen worden bij andere activiteiten in de buitenlucht.

15% korting voor lezers

Voor lezers van Regio Purmerend heeft Kevin een aanbieding en deze krijgen 15% korting in de webshop door gebruik te maken van deze link. De korting wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen. Mocht dit niet gebeuren dan kunt u de kortingscode van 15% handmatig toevoegen in de winkelwagen. De kortingscode is ‘regiopurmerend’.


Volg Beachyfeet ook op de socials.

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,967FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.7 ° C
21.7 °
19 °
65 %
1.3kmh
1 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.