22.8 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
HomePurmerendExpositie Gilde Purmerend aquarelgroep in Fort bij Spijkerboor

Expositie Gilde Purmerend aquarelgroep in Fort bij Spijkerboor

Purmerend – Twintig deelnemers van aquarelgroep Hoogland hebben de afgelopen maanden op verschillende locaties in Purmerend en omgeving geschilderd. Een aantal van hen exposeert binnenkort de gemaakte werken in het Fort bij Spijkerboor

Het afgelopen voorjaar en zomer is er druk geschilderd in Purmerend en de Beemster. Verschillende tuinen en andere mooie plekken zijn zo vastgelegd. De kleurrijke werken zijn te bewonderen op 30 juli, 13 en 27 augustus en 10 september tijdens de openstelling van het Fort bij Spijkerboor.

De expositie is vrij toegankelijk

Fort bij Spijkerboor: Westdijk 46, 1464 PC WestbeemsterSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.8 ° C
25 °
21.1 °
73 %
2.7kmh
100 %
ma
23 °
di
18 °
wo
16 °
do
16 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.