19.5 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home112Man uit Volendam blijft drie maanden in voorlopige hechtenis wegens betrokkenheid bij...

Man uit Volendam blijft drie maanden in voorlopige hechtenis wegens betrokkenheid bij geweldsdelicten

Volendam – Een 32-jarige man uit Volendam zal de komende drie maanden in voorlopige hechtenis blijven wegens verdenking van betrokkenheid bij openlijk geweld. Dit geweld vond plaats op de Dijk na de wedstrijd tussen FC Volendam en FC Utrecht op 12 november vorig jaar. Daarnaast wordt de verdachte ook beschuldigd van een poging tot doodslag enkele weken daarvoor in het uitgaansleven van Volendam.

Eerder had de verdachte al in voorlopige hechtenis gezeten voor deze misdrijven, maar de rechtbank had zijn hechtenis destijds geschorst onder specifieke voorwaarden. Deze voorwaarden omvatten onder andere een stadionverbod en het vermijden van nieuwe strafbare feiten.

Tijdens de periode van schorsing heeft de verdachte herhaaldelijk het hem opgelegde stadionverbod overtreden, zowel in Volendam als in Alkmaar. Ook wordt hij verdacht van betrokkenheid bij de rellen rond de wedstrijd tussen AZ en West Ham United op 18 mei van dit jaar.

De verdachte heeft hiermee de voorwaarden die aan zijn schorsing waren verbonden geschonden. Op verzoek van het Openbaar Ministerie heeft de rechtbank dan ook besloten om de schorsing van de voorlopige hechtenis op te heffen. De man zit nu weer in voorlopige hechtenis en zal de komende drie maanden vast blijven zitten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Dit soort lui moeten permanent en definitief uit de maatschappij worden verwijderd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
19.5 ° C
21.7 °
17 °
70 %
1.3kmh
32 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.