Purmerend

Vestada koopt 84 appartementen in Purmerend

Purmerend – Woningbelegger Vesteda heeft een overeenkomst gesloten met de Volendamse aannemer HSB voor de aankoop van 84 middensegment huurappartementen in Purmerend. Het project is gelegen in de wijk Wheermolen en betreft een ontwikkeling van gebiedsontwikkelaar BPD. HSB heeft het plan technisch uitontwikkeld en realiseert het appartementencomplex. De bouw van Apollo start begin december van 2016 en zal naar verwachting begin derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Complex Apollo is tien verdiepingen hoog en kent twee-, drie- en vier-kamer appartementen met een woonoppervlakte tussen de 54 m2 en 115 m2. Alle appartementen hebben een balkon op het zuiden of zuid-oosten. Op maaiveld is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd. De appartementen worden in het middenhuursegment aangeboden. De appartementen liggen op loopafstand van het wijkwinkelcentrum en het station.

“We zijn zeer enthousiast over dit project. Apollo is een goede aanvulling op de bestaande portefeuille van Vesteda in Purmerend. Het is een goed appartementencomplex met royale appartementen en prima buitenruimtes. Purmerend ligt dicht bij Amsterdam en midden in het groen. De huurmarkt voor woningen in het middensegment in Purmerend is sterk”, aldus Pieter Knauff, director Acquisitions bij Vesteda.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.