13.9 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendVestada koopt 84 appartementen in Purmerend

Vestada koopt 84 appartementen in Purmerend

Purmerend – Woningbelegger Vesteda heeft een overeenkomst gesloten met de Volendamse aannemer HSB voor de aankoop van 84 middensegment huurappartementen in Purmerend. Het project is gelegen in de wijk Wheermolen en betreft een ontwikkeling van gebiedsontwikkelaar BPD. HSB heeft het plan technisch uitontwikkeld en realiseert het appartementencomplex. De bouw van Apollo start begin december van 2016 en zal naar verwachting begin derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Complex Apollo is tien verdiepingen hoog en kent twee-, drie- en vier-kamer appartementen met een woonoppervlakte tussen de 54 m2 en 115 m2. Alle appartementen hebben een balkon op het zuiden of zuid-oosten. Op maaiveld is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd. De appartementen worden in het middenhuursegment aangeboden. De appartementen liggen op loopafstand van het wijkwinkelcentrum en het station.

“We zijn zeer enthousiast over dit project. Apollo is een goede aanvulling op de bestaande portefeuille van Vesteda in Purmerend. Het is een goed appartementencomplex met royale appartementen en prima buitenruimtes. Purmerend ligt dicht bij Amsterdam en midden in het groen. De huurmarkt voor woningen in het middensegment in Purmerend is sterk”, aldus Pieter Knauff, director Acquisitions bij Vesteda.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
14.5 °
12.8 °
80 %
1.8kmh
100 %
wo
18 °
do
19 °
vr
22 °
za
16 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.