22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeRegionaalDeel IJ-tunnel dicht door storing, ook bussen rijden niet verder dan Noord

Deel IJ-tunnel dicht door storing, ook bussen rijden niet verder dan Noord

Amsterdam – Sinds gisterenavond is de IJ-tunnel in één richting gesloten voor al het verkeer. Het gaat om de route vanuit het centrum van Amsterdam in de richting van Amsterdam Noord. EBS meldt dat het zou gaan om een technische storing. Naar verwachting zal de tunnel vandaag nog de hele dag gesloten blijven.

Zolang de ene tunnelbuis gesloten is, zullen de bussen vanuit Waterland niet verder rijden dan Amsterdam Noord. Reizigers kunnen vanaf daar met de Noord-Zuidlijn verder reizen naar Amsterdam Centraal.

De gemeente Amsterdam heeft tot nu toe nog geen informatie heeft gedeeld via haar officiële Twitter-account, wat normaal gesproken gebruikelijk is bij sluitingen van wegen of tunnels.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.