16 C
Purmerend
donderdag 16 mei 2024
HomePurmerendExplosie bij woning in Purmer-zuid

Explosie bij woning in Purmer-zuid

Purmerend – Op dinsdagavond 22 augustus rond 22:30 uur vond er een explosie plaats bij een woning aan de Bachstraat in Purmer-Zuid. De gealarmeerde politie zette direct het gebied af. De brievenbus van de woning is beschadigd.

De bewoners waren thuis, maar er raakte niemand gewond en er ontstond geen brand. De politie bevestigt dat er inderdaad ‘iets is ontploft’.

Update politie: De explosie is vermoedelijk ontstaan door vuurwerk. Getuigen hebben twee personen op het moment van de ontploffing gezien. Deze zouden na de explosie zijn weggereden op een fatbike.

Het plaats delict was vanmorgen nog steeds onderdeel van het onderzoek. Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie vraagt getuigen, die rond half elf verdachte omstandigheden hebben waargenomen op de Bachstraat of de aangrenzende Persijnlaan, zich te melden bij de politie. Ook eventuele beelden die rond dat tijdstip zijn gemaakt, kunnen aanknopingspunten bevatten, aldus de politie.

Oosthuizen

Later in de nacht was het in Oosthuizen ook raak. Een voordeur daar werd door een explosief zwaar beschadigd.

Foto’s: Inter Visual Studio – Lorenzo Derksen




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,910FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16 ° C
17.3 °
15.5 °
81 %
1.6kmh
100 %
do
16 °
vr
17 °
za
20 °
zo
19 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.