112Monnickendam

Verdachte aangehouden voor bedreiging met wapen

Monnickendam – Een 77-jarige man uit Diemen is aangehouden op de Avegaar in Monnickendam na een bedreiging met een wapen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Agenten kregen een melding van een conflict waarbij gedreigd werd met een wapen. Het conflict ging over uitgevoerde werkzaamheden tussen de verdachte en het slachtoffer. De verdachte heeft het slachtoffer bedreigd met een wapen. De politie heeft de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het wapen van de man werd in de woning aangetroffen en is in beslag genomen. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by