Inbreker Purmerend/Hoofddorp aangehouden – Politie zoekt eigenaar spullen

Purmerend – De politie heeft een 38-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een inbraak tussen 24 december 2018 en 28 december 2018 in een woning aan de Sumatra in Purmerend en een inbraak op 18 juni 2019 in Hoofddorp.

Tijdens een doorzoeking in de woning van de verdachte zijn de onderstaande goederen aangetroffen. Vermoedelijk zijn deze goederen van diefstal afkomstig. Bent u de eigenaar van een van deze spullen en kunt u dit aantonen? Meldt u zich dan bij de politie via tel.nr: 0900-8844. En vermeldt u er s.v.p. registratienummer 2018248045 bij. Of vul het contactformulier in.

 

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*