Purmerend

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)

Purmerend – Opgepast! De puberende bejaarden zijn los en zijn begonnen aan hun ultieme bucketlist! Gijs wil op zijn oude dag nog heel graag trouwen en dat doet hij natuurlijk in Purmerend. Van het terras van Spijkerman Eten en Drinken aan de Neckerdijk tot de trouwlocatie bij het oude stadhuis op de Kaasmarkt. Gijs gaat ervoor.  

Verbaasde gezichten op het terras van Spijkerman, trouwambtenaren die er niets meer van begrijpen, een gefrustreerde buschauffeur tot zelfs een inzet van de politie op de Kaasmarkt. Het komt allemaal voorbij in deze aflevering van de jongens van StukTV. Puberende bejaarden #3. Trouwen met een jonge chick.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.