Purmerend

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)

Purmerend – Opgepast! De puberende bejaarden zijn los en zijn begonnen aan hun ultieme bucketlist! Gijs wil op zijn oude dag nog heel graag trouwen en dat doet hij natuurlijk in Purmerend. Van het terras van Spijkerman Eten en Drinken aan de Neckerdijk tot de trouwlocatie bij het oude stadhuis op de Kaasmarkt. Gijs gaat ervoor.  

Verbaasde gezichten op het terras van Spijkerman, trouwambtenaren die er niets meer van begrijpen, een gefrustreerde buschauffeur tot zelfs een inzet van de politie op de Kaasmarkt. Het komt allemaal voorbij in deze aflevering van de jongens van StukTV. Puberende bejaarden #3. Trouwen met een jonge chick.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.