StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)

Beeld uit film YouTube

Purmerend – Opgepast! De puberende bejaarden zijn los en zijn begonnen aan hun ultieme bucketlist! Gijs wil op zijn oude dag nog heel graag trouwen en dat doet hij natuurlijk in Purmerend. Van het terras van Spijkerman Eten en Drinken aan de Neckerdijk tot de trouwlocatie bij het oude stadhuis op de Kaasmarkt. Gijs gaat ervoor.  

Verbaasde gezichten op het terras van Spijkerman, trouwambtenaren die er niets meer van begrijpen, een gefrustreerde buschauffeur tot zelfs een inzet van de politie op de Kaasmarkt. Het komt allemaal voorbij in deze aflevering van de jongens van StukTV. Puberende bejaarden #3. Trouwen met een jonge chick.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*