15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomePurmerendStukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)

Purmerend – Opgepast! De puberende bejaarden zijn los en zijn begonnen aan hun ultieme bucketlist! Gijs wil op zijn oude dag nog heel graag trouwen en dat doet hij natuurlijk in Purmerend. Van het terras van Spijkerman Eten en Drinken aan de Neckerdijk tot de trouwlocatie bij het oude stadhuis op de Kaasmarkt. Gijs gaat ervoor.  

Verbaasde gezichten op het terras van Spijkerman, trouwambtenaren die er niets meer van begrijpen, een gefrustreerde buschauffeur tot zelfs een inzet van de politie op de Kaasmarkt. Het komt allemaal voorbij in deze aflevering van de jongens van StukTV. Puberende bejaarden #3. Trouwen met een jonge chick.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.