19.3 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home* Edam-VolendamVol gas onder invloed van drugs ervandoor, politie klokt 196 km/u

Vol gas onder invloed van drugs ervandoor, politie klokt 196 km/u

Edam – Op dinsdag 6 augustus 2019, omstreeks 23.20 uur zag de politie een grijze Audi op de N247 bij Edam rijden. De politie reed achter de Audi en gaf een stopteken. De bestuurder van de Audi stopte niet maar gaf gas. Dit laat de politie Edam weten op Facebook.

Hij probeerde aan de politie te ontkomen en reed daarvoor tegen de richting in over een rotonde. Vervolgens reed hij over de N247 richting Oosthuizen. De bestuurder haalde enkele auto’s voor hem in. De snelheid van de Audi werd door de politie geklokt op 196 km/u waar ter plaatse 80 km/u is toegestaan. In Oosthuizen zette de bestuurder van de Audi zijn verlichting uit terwijl hij verder reed.

In Etersheim werd de politie geholpen door een getuige die hen wees op een doodlopende weg waar de Audi in was gereden. De bestuurder werd in de Audi aangetroffen en aangehouden. Het bleek te gaan om een 19 jarige man uit Edam. Op het politiebureau werd van de verdachte bloed afgenomen omdat hij vermoedelijk onder invloed was van drugs.

Het rijbewijs van de man was al van hem ingevorderd. Toen reed hij onder invloed van thc met 178 km/u over de N244 bij Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.3 ° C
20.1 °
18.9 °
76 %
3.1kmh
100 %
di
20 °
wo
20 °
do
24 °
vr
20 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.