* Edam-Volendam112

Vol gas onder invloed van drugs ervandoor, politie klokt 196 km/u

Edam – Op dinsdag 6 augustus 2019, omstreeks 23.20 uur zag de politie een grijze Audi op de N247 bij Edam rijden. De politie reed achter de Audi en gaf een stopteken. De bestuurder van de Audi stopte niet maar gaf gas. Dit laat de politie Edam weten op Facebook.

Hij probeerde aan de politie te ontkomen en reed daarvoor tegen de richting in over een rotonde. Vervolgens reed hij over de N247 richting Oosthuizen. De bestuurder haalde enkele auto’s voor hem in. De snelheid van de Audi werd door de politie geklokt op 196 km/u waar ter plaatse 80 km/u is toegestaan. In Oosthuizen zette de bestuurder van de Audi zijn verlichting uit terwijl hij verder reed.

In Etersheim werd de politie geholpen door een getuige die hen wees op een doodlopende weg waar de Audi in was gereden. De bestuurder werd in de Audi aangetroffen en aangehouden. Het bleek te gaan om een 19 jarige man uit Edam. Op het politiebureau werd van de verdachte bloed afgenomen omdat hij vermoedelijk onder invloed was van drugs.

Het rijbewijs van de man was al van hem ingevorderd. Toen reed hij onder invloed van thc met 178 km/u over de N244 bij Purmerend.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.