23.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home112Twee Purmerenders neergestoken in Beverwijk waarvan één Purmerender overleden aan verwondingen

Twee Purmerenders neergestoken in Beverwijk waarvan één Purmerender overleden aan verwondingen

Beverwijk – Op woensdagavond 19 oktober heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Parallelweg in Beverwijk. Drie personen raakten hierbij gewond. Eén 20-jarige man uit Purmerend werd ter plaatse gereanimeerd. Hij is later op de avond in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Er is een zogenaamd Team Grootschalige Opsporing op het onderzoek gezet. De recherche zoekt naar getuigen.

Rond 22.45 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij zou plaatsvinden op de Parallelweg in Beverwijk. Al snel werd duidelijk dat tenminste één persoon zou zijn gestoken. Agenten troffen op de kruising Parallelweg/Ringvaartweg twee slachtoffers aan.

Het gaat om twee 20-jarige mannen uit Purmerend. Eén 20-jarige man werd door agenten gereanimeerd. Beide zijn vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Later op de avond overleed één man uit Purmerend aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer kon na medische behandeling naar huis. Later die avond werd op de Parallelweg nóg een gewond persoon met een steekwond aangetroffen. Ook deze 21-jarige man uit Den Haag werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Er is direct een onderzoek opgestart. Op dit moment is niet duidelijk hoeveel verdachten bij dit incident betrokken zijn. Er is niemand aangehouden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

6 REACTIES

 1. NH Nieuws meldt zaterdag 22.10.2022 (=quote);
  De politie heeft vandaag een 21-jarige man uit Hilversum aangehouden voor zijn rol bij de dodelijke steekpartij bij een partycentrum in Beverwijk……….
  De rol van de 21-jarige Hilversummer wordt onderzocht. Hij is overgebracht naar een cellencomplex en zit in volledige beperking. De politie sluit niet uit dat er in de loop van het onderzoek meer verdachten worden aangehouden.

 2. De maatschappij (lees: overheid) reageert in mijn ogen niet of nauwelijks op dit fenomeen. Ze doen het af met af en toe zo’n niets uithalende en vrijblijvende actie om jongeren zonder straf hun wapens te laten inleveren. De doelgroep (de echte onopgevoede klootzakjes) bereik je daar dus niet mee. Als de overheid dit grote probleem echt wil aanpakken, moeten ze overal waar de jeugd zich graag beweegt (bijvoorbeeld fastfood locaties, sportscholen en favoriete hangplekken) checkpoints in gaan richten waar ze eerst langs moeten en grondig gecontroleerd worden voordat ze hun ding willen gaan doen. En dat dan ook gewoon gericht doen zonder dat het etnische profileersprookje weer uit de kast wordt gehaald. Maar ja, het lijkt wel of ze het probleem niet WILLEN oplossen.

 3. In wat voor wereld leven we?
  Er gaat geen dag meer voorbij zonder narigheid.
  Denk u als u uw huis verlaat: heb ik alles?
  Sleutels, portemonnee, legitimatie en natuurlijk anno 2022 klaarblijkelijk:mijn mes?
  Dan is het gebruik van het mes om te steken m.i. doodslag.
  Kortom: het wordt er niet leuker of veiliger op met deze trend.

  Dit soort nieuws went nooit en dit soort nieuws mag nooit wennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
20 °
52 %
2.7kmh
3 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.