20.1 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home112Brievenbussen langs Westdijk in Westbeemster vernield en gestolen

Brievenbussen langs Westdijk in Westbeemster vernield en gestolen

Westbeemster – In de afgelopen twee nachten werden langs de Westdijk meer dan tien brievenbussen het doelwit van diefstal en vernieling. Deze incidenten hebben zich voorgedaan langs de Westdijk, gelegen tussen De Rijp en Schermerhorn.

De onverlaten hebben niet alleen brievenbussen ontvreemd, maar sommige werden ook genadeloos omvergeworpen. Het lijkt erop dat de gebeurtenissen samenvielen met de kermis die momenteel plaatsvindt in De Rijp.

Het is mogelijk dat de daders na een avondje uit op de kermis hun destructieve spoor hebben getrokken op weg naar huis.

Beelden

Als u beelden heeft die kunnen helpen bij het identificeren van de daders, aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie op het nummer 0900-8844. Alle informatie kan van onschatbare waarde zijn bij het oplossen van deze zaak.

Deze reeks vernielingen en diefstallen is bij de politie bekend onder zaaknummer 2023201271.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
20.1 ° C
21.8 °
18.9 °
69 %
4kmh
31 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.