18.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomePurmerendDit weekend onderhoudswerkzaamheden aan rotonde Laan der Continenten in Purmerend

Dit weekend onderhoudswerkzaamheden aan rotonde Laan der Continenten in Purmerend

Purmerend – De rotonde op de Laan der Continenten, waar deze kruist met de Eufraatlaan en Zambezilaan, staat op het punt een broodnodige facelift te krijgen. De gemeente Purmerend heeft aangekondigd dat er onderhoudswerkzaamheden zullen worden uitgevoerd, waaronder het opnieuw asfalteren van de rotonde en het vervangen van de verharding aan de binnenkant

De geplande werkzaamheden zullen plaatsvinden van 22 tot 25 september 2023. Op vrijdag 22 september om 20.00 uur zal de aannemer beginnen met de werkzaamheden. Op maandagochtend 25 september, om ongeveer 04.30 uur, zullen de werkzaamheden naar verwachting zijn afgerond, en zal de rotonde weer open zijn voor het verkeer. Gedurende het hele weekend zal de rotonde echter afgesloten blijven voor verkeer.

Bereikbaarheid van omliggende wijken

De gemeente heeft maatregelen getroffen om de bereikbaarheid van de omliggende wijken te waarborgen. De bus sluizen aan de Nijlstraat en Zambezilaan/Amazonelaan worden tijdelijk opengesteld voor gemotoriseerd verkeer.

De wijk Zambezi blijft bereikbaar via de Nijlstraat (via de kruising Laan der Continenten/Aziëlaan) en de Zambezilaan/Amazonelaan (via de kruising Laan der Continenten/Amazonelaan). Buslijnen 308 en 375 zullen tijdelijk gebruikmaken van alternatieve routes via de Aziëlaan en de Nijlstraat.

De wijk Azië blijft bereikbaar, zij het alleen via de Aziëlaan. Woningen zijn bereikbaar via de Aziëlaan en de Gangeslaan. Tijdens de werkzaamheden zullen buslijnen 308 en 375 een kortere omleiding volgen via de Aziëlaan en de Nijlstraat.

Omleiding voor doorgaand verkeer

Doorgaand verkeer vanuit Purmer-Zuid (Verzetslaan), Ilpendam en omliggende gebieden wordt geadviseerd om gebruik te maken van de Jaagweg en de Aziëlaan om richting de A7 te rijden en vice versa. Gedurende de werkzaamheden is er een omleiding ingesteld om de verkeersstromen in goede banen te leiden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.1 ° C
19 °
17 °
73 %
5.4kmh
83 %
zo
20 °
ma
23 °
di
21 °
wo
22 °
do
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.