8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Politie onderzoekt mogelijke ontvoering Purmerend “ontvoering of slechte grap?”

Politie onderzoekt mogelijke ontvoering Purmerend “ontvoering of slechte grap?”

Purmerend – De politie onderzoekt een melding van een getuige die aangaf dat er donderdagavond rond 21.45 uur een persoon in de kofferbak van een auto werd geduwd op de Nieuwstraat/Schapenmarkt in Purmerend, ter hoogte van de begraafplaats.

Twee personen duwden daar een man in de kofferbak van de auto, terwijl twee vrouwelijke fietsers op dat moment langsreden. De politie zoekt graag contact met deze twee belangrijke getuigen en roept op om te bellen naar 0900-8844. Tevens vraagt de politie andere getuigen en personen met meer informatie om zich te melden.

Ontvoering of grap?

Na het incident reed de donkerkleurige personenauto weg in de richting van de Westerstraat in Purmerend. Het is op dit moment onduidelijk of er sprake is van een ontvoering of een mogelijk ‘slechte grap’. De politie behandelt de melding echter zeer serieus en onderzoekt verschillende scenario’s.

Informatie?

Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar op 0800-7000. Het Team Criminele Inlichtingen op 088-661 77 34. Camerabeelden kunnen via www.politie.nl/upload verstuurd worden.

Update:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.