7.7 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
Home112Purmerendse ontvoering lijkt uit de hand gelopen grap

Purmerendse ontvoering lijkt uit de hand gelopen grap

Purmerend – Op donderdag 4 januari kwam er bij de politie een melding binnen van een mogelijke ontvoering. Rond 21:45 uur op die dag zag een ooggetuige dat er een persoon in de kofferbak van een auto werd geduwd in de binnenstad van Purmerend.

Naar hoe het er nu op lijkt, blijkt het een grap te zijn geweest tussen drie bekenden. Mogelijk met grote gevolgen. Op vrijdag 5 januari kwam de politie op het spoor van een aantal klanten die eerder die avond een cafe in Purmerend bezochten. Zij zouden mogelijk de betrokkenen zijn bij de ‘ontvoering’.

De politie heeft die dag ook het desbetreffende cafe bezocht. Na nader onderzoek lijkt het er op dat de drie bezoekers van het cafe vertrokken zijn richting hun voertuig in de buurt van de Schapenmarkt. De twee oudste personen (red. rond de twintig aldus onze bron) zouden een minderjarige bekende als grap de kofferbak in hebben geduwd.

Volgens de bron kunnen de betrokken waarschijnlijk, naar wat hij hoorde, een boete tegemoet zien wegens verstoring van de openbare orde.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,904FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.7 ° C
9.4 °
6.1 °
72 %
0.9kmh
99 %
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.