13.7 C
Purmerend
vrijdag 3 mei 2024
HomeHart van de RegioRestaurant Kriti doneert aan Stichting Kinderhulp: Steun voor kinderen in nood

Restaurant Kriti doneert aan Stichting Kinderhulp: Steun voor kinderen in nood

Purmerend – Restaurant Kriti in Purmerend zet zich in voor de kindertjes van Stichting Kinderhulp. Door middel van een speciale actie doneren ze 10 dinerbonnen en de eerder gewonnen ‘Lokaal Compliment’ prijs ter waarde van 1000 euro aan de stichting.

Met deze actie wil het restaurant een verschil maken in het leven van kinderen die in armoede leven of op andere wijze kwetsbaar zijn. Stichting Kinderhulp zet zich al jarenlang in om deze kinderen te helpen met onder andere:

  • Financiële ondersteuning: Kinderhulp helpt gezinnen die het financieel moeilijk hebben met zaken zoals voedsel, kleding en schoolspullen.
  • Psychologische hulp: Kinderen die te maken hebben met trauma’s of andere problemen kunnen bij Kinderhulp terecht voor psychosociale hulp.
  • Vrijetijdsbesteding: Kinderhulp organiseert leuke en leerzame activiteiten voor kinderen die in armoede leven, zodat ze ook kunnen spelen en plezier maken.

Helpt u ook mee?

Klanten van Restaurant Kriti kunnen de dinerbonnen kopen door langs te komen in het restaurant. De bonnen zijn verkrijgbaar in de waardes van €25, €50, €75 en €100. Het totale bedrag van de verkochte dinerbonnen wordt gedoneerd aan Stichting Kinderhulp.

“We hopen dat veel mensen van deze actie gebruik zullen maken,” aldus Erol. “Zo kunnen we samen een mooi bedrag ophalen voor Stichting Kinderhulp en een steentje bijdragen aan een betere toekomst voor deze kinderen.”



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,907FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.7 ° C
14.5 °
12.8 °
79 %
7.2kmh
100 %
vr
14 °
za
16 °
zo
14 °
ma
14 °
di
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.