17.3 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomeHart van de RegioPurmerendse vrienden zetten zich in na verwoestende brand "toen was zijn huis...

Purmerendse vrienden zetten zich in na verwoestende brand “toen was zijn huis weg”

Wat een onvergetelijke rondreis zou moeten worden, is tragisch veranderd voor Robert en zijn vriendin, toen hun vakantiereis naar Denemarken eindigde in een verwoestende brand in Flensburg Duitsland. Het stel was gestopt in Flensburg om te genieten van een fietsrit, maar keerden terug naar hun camper om een verschrikkelijke ontdekking te doen.

De camper van Robert, die tevens zijn huis was, is volledig afgebrand en tot een karkas gereduceerd. Robert’s vrienden, de Purmerendse Danny en Wendy Makker, zijn geschokt door het verlies. “Het is hartverscheurend om te zien dat alles, inclusief waardevolle spullen en herinneringen, in een ogenblik is verwoest,” zegt Wendy.

Schrijnend

Naast het verlies van zijn vervoersmiddel, is het feit dat de camper tevens Robert thuis was, extra schrijnend. De vriendengroep heeft zich verenigd om geld in te zamelen om Robert en zijn vriendin te helpen deze onverwachte tegenslag te boven te komen.


“We willen Robert ondersteunen nu hij niet alleen zijn camper, maar ook zijn huis en bezittingen heeft verloren,” aldus Danny. Een inzamelingsactie is opgezet om de getroffen vriend te helpen zijn leven weer op te bouwen. “We begrijpen dat het een aanzienlijk bedrag is dat we willen inzamelen, maar we hopen dat met de steun van vrienden en gemeenschap, we Robert een nieuwe start kunnen bieden,” voegt Wendy toe.

Onbegrip en verdriet

Het onbegrip en verdriet blijven overheersen bij Robert en zijn vriendin, die nu terug zijn in Nederland na de tragische gebeurtenis. Foto’s van de verbrande camper hebben de omvang van de verwoesting duidelijk gemaakt. “De plek waar we zoveel hebben meegemaakt en waar Robert jaren heeft gewoond… is weg, er blijft niets meer van over,” zegt Wendy. De eerste donaties zijn binnen en worden zeer gewaardeerd.

“Met deze donaties kunnen we in ieder geval de basisbehoeften voor Robert en zijn vriendin verzorgen, aangezien zelfs hun kleding verloren is gegaan,” meldt Wendy tot slot.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,942FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.3 ° C
18 °
16.7 °
73 %
3.6kmh
100 %
vr
16 °
za
17 °
zo
16 °
ma
19 °
di
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.