18.3 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomeRegionaalSpeedweek in Noord-Holland, elf rijbewijzen ingenomen “3222 snelheidsovertredingen geconstateerd”

Speedweek in Noord-Holland, elf rijbewijzen ingenomen “3222 snelheidsovertredingen geconstateerd”

Regionaal – Afgelopen week heeft het Team Verkeer van de politie samen met hun collega’s van de basisteams van de eenheid Noord-Holland intensief gecontroleerd op een van de grootste oorzaken van verkeersongevallen: snelheid.

Door middel van laser- en radarapparatuur zijn in de hele eenheid Noord-Holland 3222 snelheidsovertredingen geconstateerd. In 198 gevallen waren de overtredingen zo extreem (overschrijding van 20 km/u of meer) dat de bestuurders staande gehouden zijn. Van elf bestuurders is het rijbewijs ingenomen omdat zij 50 kilometer of meer te hard reden. 

Roadpol, een samenwerkingsverband van Europese verkeerspolitie, organiseerde ook een flitsestafette. Omdat dit samenviel met de speedweek zijn de resultaten daarvan ook opgenomen in het totaalSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.3 ° C
20.7 °
16 °
65 %
6.7kmh
16 %
do
18 °
vr
17 °
za
18 °
zo
21 °
ma
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.