15.2 C
Purmerend
vrijdag 12 april 2024
HomePurmerendInwoners Purmerend jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Inwoners Purmerend jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Purmerend uit het postcodegebied 1445. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Purmerend daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Jasper is één van de gelukkigen die een uitnodiging krijgt om een opname van Miljoenenjacht bij te wonen. Hij gaat samen met zijn vrouw naar de studio. Mocht het zo ver komen heeft hij in ieder geval een geluksgetal in gedachte: “Mijn geluksgetal is zes, want mijn dochter is op de zesde geboren. En als we met een mooie geldprijs naar huis gaan zou ik graag een groter huis kopen, en misschien wel een strandhuisje in Zandvoort.” 

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Purmerend zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro. 

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Purmerend is zondag 10 maart vanaf 20.00 te zien bij SBS6.

Fotocredits: Roy Beusker FotografieSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.2 ° C
16.7 °
12.8 °
74 %
6.3kmh
100 %
vr
15 °
za
19 °
zo
11 °
ma
10 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.