11.7 C
Purmerend
vrijdag 3 mei 2024
HomePurmerendDijklander Ziekenhuis schittert in top 5 van best gewaardeerde zorgorganisaties

Dijklander Ziekenhuis schittert in top 5 van best gewaardeerde zorgorganisaties

Regionaal – Het Dijklander Ziekenhuis heeft een prestigieuze plaats veroverd in de top 5 van Best Gewaardeerde Zorgorganisaties van 2023, volgens Zorgkaart Nederland. Deze erkenning is het resultaat van de positieve waarderingen die patiënten tussen 1 januari en 31 december 2023 hebben achtergelaten op de ZorgkaartNederland website.

Het ziekenhuis, dat concurreert in de categorie ‘Grotere Ziekenhuizen’, heeft zich dit jaar onderscheiden met het thema ‘Samen Beslissen’. Dit thema benadrukt het belang van een gezamenlijke besluitvorming tussen patiënten en zorgverleners. De waarderingen reflecteren de tevredenheid van patiënten over hoe zorgverleners luisteren, uitleg geven, informatie verstrekken en omgaan met patiënten.

Trots

Edo Schubert, lid van de raad van bestuur van het Dijklander Ziekenhuis, uitte zijn trots over deze prestatie: “Deze waardering van onze patiënten bevestigt dat onze strategie, waarbij de behoeften van patiënten centraal staan, zijn vruchten afwerpt. We streven ernaar om samen met patiënten en hun naasten tot de beste keuzes te komen, afgestemd op ieders persoonlijke situatie. Het is een eer om te zien dat onze inspanningen worden herkend en gewaardeerd.”

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland, de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg, biedt patiënten een platform om hun ervaringen met zorginstellingen en medisch specialisten te delen. De feedback die hier wordt verzameld, is van onschatbare waarde voor het verbeteren van de zorgkwaliteit. De ZorgkaartNederland Top 2023 is voor het vijfde jaar op rij uitgereikt, waarbij het Dijklander Ziekenhuis zich als een toonaangevende zorgverlener heeft gepositioneerd.

De andere zorgorganisaties in de top vijf:

  • Medisch Centrum Leeuwarden, Leeuwarden
  • Radboudumc, Nijmegen
  • Rijnstate, Arnhem
  • Meander Medisch Centrum, Amersfoort



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,906FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
11.7 ° C
12.2 °
11.1 °
82 %
6.3kmh
99 %
vr
12 °
za
16 °
zo
15 °
ma
14 °
di
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.