Purmerend

Opbouw Bevrijdingspop en Foodfest begonnen

Purmerend – Vanaf vanmiddag 14:00 uur gaat het los op de Koemarkt met BevrijdingsPop. Dit is onderdeel van het gratis toegankelijk festival FoodFest, waar tientallen gepassioneerde foodtruckeigenaren heerlijke hapjes uit alle windstreken serveren. Dit doen zij vanuit hun creatieve mobiele keukentjes die de Koemarkt transformeren tot een sfeervol FoodTruck Festival.

Verder zijn er tijdens Foodfest alle avonden live optredens. Voor kinderen is er alle dagen van alles te beleven, zoals schminksessies, knutselen en er is een springkussen.

Foodfest is 5 tm 7 mei vanaf 14:00 uur geopend. Meer weten over het FoodFest? www.foodfestpurmerend.nl

Foto’s: Rob KlauckeWij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.