EvenementPurmerend

Caribbean Shopping Night nog tot 23:00 uur (impressie)

Purmerend – Vanavond (30 juni 2017) organiseren de winkeliers in de binnenstad van Purmerend een Caribbean Shopping Night. De winkels zijn vanavond geopend tot 23:00 uur. Het wordt dus één groot feest! Op verschillende locaties in de binnenstad en het Eggert Winkelcentrum is van alles te beleven:

In het Eggert Winkelcentrum is een heuse “reptielenshow” met maar liefst 16 exemplaren! Uiteraard is er professionele begeleiding aanwezig.

Op het Eggertplein treden bovendien diverse bands op. Bij de ingang aan de Weeshuissteeg kun je genieten van een heerlijke cocktail. Onder genot van dit heerlijke drankje luister je naar tropische muziek.

Op de hoek van de Willem Eggertstraat/Dubbele Buurt wordt een Capoeira show gegeven. Ook treden hier afwisselend een Braziliaanse drumband en lokale dansverenigingen op.

Op de Koemarkt staat een DJ met lekkere muziek. Swingen dus!

Op de Kaasmarkt kun je je heerlijk laten masseren in een tentje of gewoon even bijkomen van het shoppen in de lounge-hoek en genieten van muziek.

In de Hoogstraat, ter hoogte van de Lutherse kerk verzorgt Dance Center Dynamic een aantal swingende optredens.

In de Peperstraat is een optreden van de band Campfire! In de Gedempte Singelgracht (tussen Planck en Singel meubelen) draait een DJ lekkere muziek en kun je genieten van een hapje.

In de Westerstraat, Gedempte Singelgracht en Neckerdijk ontmoet je een straatartiest.

Op de hoek van de Koestraat/Weeshuissteeg (voor Vivant Melis Rokersshop) word je vermaakt door 2 Caribische dragqueens.

Tenslotte wordt je natuurlijk in de meeste winkels verrast met mooie aanbiedingen. Mis het niet! U heeft nog tot 23:00 uur.

Foto’s: Rob Klaucke

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.