* Kerst in het ParkEvenementPurmerend

Kerst op de Koemarkt geopend

Purmerend – Burgemeester Don Bijl opende vanmiddag het evenement Kerst op de Koemarkt. Al snel was het druk op de Koemarkt. Diverse kramen staan er opgesteld met allemaal diverse waren. Voor de kinderen is er ook vermaak door o.a. een zweefmolen, glijbaan en draaimolen.

Van oud-Hollandse snert, hete chocolademelk, glüh­wein en natuurlijk suikergoed tot de gewone producten zoals schoenen en zelfgemaakte spulletjes. Het is er allemaal aanwezig. Vanavond zal de Koemarkt nog spannender zijn als de verlichting op het plein en in de bomen aangaan. Dan krijgt de Koemarkt een echte kerstsfeer.

Diverse figuranten lopen in het rond alsof ze zo uit het boek ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens zijn gestapt. Het evenement is tot vanavond 23:00 uur open. Morgen is het evenement van 12:00 uur tot 21:00 uur.

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.