Post mooiste sneeuwfoto en win

Regio – De sneeuw heeft onze regio bereikt. Tijd voor de meeste om er even op uit te gaan of om lekker binnen te blijven. Degene die er wel op uit gaan maken natuurlijk de mooiste foto’s van de sneeuwpret.

Sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen, kinderen of ouders op de slee of honden in de sneeuw, alles is welkom. Stuur ons uw mooiste foto of foto’s op, vertel waar de foto is genomen en wij zullen die vanavond in een bericht terug laten komen.

De mooiste inzending wint een Starling fleece muts (unisex) in een kleur naar keuze.

Inzenden kan via Facebook of per email (info@regiopurmerend.nl)

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*